Στο συγκινητικό ραντεβού του Πήγασου ήταν όλοι εκεί (pics,vid)

Στο συγκινητικό ραντεβού του Πήγασου ήταν όλοι εκεί (pics,vid)

Απρίλιος 14, 2018 - 17:10
0 σχόλια

Συγκίνηση, δέος, μελαγχολία, αναμνήσεις, όμορφες στιγμές αλλά και στιγμές θλίψης. Η εκδήλωση του Πήγασου, που πραγματοποιήθηκε με αφορμή τον αγιασμό που τελέστηκε στο αναδιαμορφωμένο, ανοιχτό γήπεδο Άστρους τα είχε όλα και ήταν άπαντες εκεί.

Παλαίμαχοι μπασκετμπολίστες, πρώην άνθρωποι της διοίκησης, φίλαθλοι του παρελθόντος, προπονητές που διετέλεσαν στην ομάδα, ιατρικό προσωπικό μέχρι και οι οδηγοί που μετέφεραν την ομάδα στις υποχρεώσεις της.

Εκεί ήταν εκεί και άνθρωποι που δεν είναι πλέον μαζί μας. Ήταν εκεί και ο Ηλίας ο Άρχοντας, ο Τάκης ο Ροζολής και τα αδέρφια Γρηγορόπουλοι  που κανείς δεν τους ξέχασε και αποτελούν μέρος και κομμάτι της σάρκας του συλλόγου.

Το παρών στην εκδήλωση εκτός από την οικογένεια του Πήγασου έδωσαν ο Δήμαρχος Β. Κυνουρίας, Π. Μαντάς, οι αντιδήμαρχοι, Δ. Γκαύρος, Π. Σαβούρδος, Ι. Χονδρολέος, ο πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου και Πήγασου Γ. Κουτρουμπής, ο  πρόεδρος αθλητικής επιτροπής Α. Κολλαρετάκης, επικεφαλής μείζονος αντιπολίτευσης Γ. Καμπύλης και δημοτικοί σύμβουλοι, ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ Σταύρος Κουκάκης, ο Γιώργος Κοψαύτης και ασφαλώς ο κ. Σταυρόπουλος.

Μετά τον αγιασμό, ακολούθησε ο χαιρετισμός του Δημάρχου κ. Μαντά ο οποίος επεσήμανε τον στόχο πλέον της δημοτικής αρχής, σχετικά με την χρηματοδότηση των αθλητικών εγκαταστάσεων και όχι των συλλόγων, ώστε να υπάρχει άθληση για όλους.

Έπειτα ακολούθησε η τιμητική βράβευση αθλητών, παραγόντων, φιλάθλων και όσων ακόμα πρόσφεραν ώστε να δημιουργηθεί ο Πήγασος αλλά και να πάρει κατά το παρελθόν το προσωνύμιο «φαινόμενο».

Συγκινητική στιγμή , η βράβευση των συζύγων του Ηλία Άρχοντα και του Τάκη Ροζολή, ανθρώπων που μπορεί να μην βρίσκονται ανάμεσα μας, αλλά ήταν αυτοί που οραματίστηκαν, δημιούργησαν και συντηρούσαν την ομάδα.

 Ακολούθησε, τήρηση ενός λεπτού σιγής για τον αδικοχαμένο Σμηναγό Μπαλταδώρο, ενώ η εκδήλωση τελείωσε με φιλικό αγώνα ανάμεσα στους παλαίμαχους, οι οποίοι έδειξαν ότι αντέχουν ακόμα.

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Στο ραντεβού με τον Πήγασο ήταν όλοι εκεί


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.