Στο στόχαστρο των κλεφτών παιδικός σταθμός της Τρίπολης (video)

Στο στόχαστρο των κλεφτών παιδικός σταθμός της Τρίπολης (video)

Απρίλιος 27, 2015 - 10:01
1 σχόλια

Οι κάτοικοι του Αγίου Κωνσταντίνου θα πάρουν το νόμο στα χέρια τους

Για δεύτερη φορά ο 3ος παιδικός Σταθμός στον Άγιο Κωνσταντίνο στην Τρίπολη, έγινε στόχος των κλεφτών. Την Κυριακή 26 Απριλίου το βράδυ άγνωστοι εισέβαλαν στον προαύλιο χώρο του Παιδικού Σταθμού, στου Μανζαγρά. Οι κλέφτες αφαίρεσαν από τις εγκαταστάσεις του παιδικού σταθμού λούκια και υδρορροές. Οι περίοικοι δεν αντιλήφθηκαν τίποτε και, παρότι γάβγιζαν τα σκυλιά στις αυλές, κανείς δεν βγήκε να δει αν συνέβαινε κάτι.

Σημειωτέον ότι ο Άγιος Κωνσταντίνος έχει μπει στο μάτι των επιτηδείων πολλές φορές, καθώς άγνωστοι συχνά εισβάλλουν σε σπίτια και αφαιρούν μεταλλικά αντικείμενα. Στο σημείο έσπευσε η Αστυνομία, αλλά και ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου του Δήμου Τρίπολης κ. Καραλής. Η ζημιά ανέρχεται περίπου σε 4.000 ευρώ.

Αξίζει να αναφερθεί ότι οι δράστες δεν αφαίρεσαν τα παλαιά λούκια και τις φθαρμένες υδρορροές, αλλά μόνο τα καινούρια. Θα κατατεθεί και μήνυση κατά αγνώστων για το περιστατικό.

Οι κάτοικοι της περιοχής αναστατωμένοι και οργισμένοι με την κατάσταση που επικρατεί δηλώνουν ότι θα πάρουν το νόμο στα χέρια τους για να προστατέψουν τους εαυτούς τους και τις περιουσίες τους.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τι δήλωσαν ο πρόεδρος του Νομικού προσώπου του δήμου Τρίπολης κ.Καραλής, ο πρόεδρος κ.Τραχανάς, ο πρώην πρόεδρος κ..Δαύρος και η υπεύθυνη του σταθμού κ. Μιχαλοπούλου.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Στο στόχαστρο των «γνωστών- αγνώστων» ο παιδικός σταθμός στον Άγιο Κωνσταντίνο


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.