Στο STAR η πινακίδα για τις λακκούβες της Τρίπολης (vid)

Στο STAR η πινακίδα για τις λακκούβες της Τρίπολης (vid)

Δεκέμβριος 01, 2015 - 20:34
1 σχόλια

Η πινακίδα που έγινε viral στο διαδίκτυο

Την "νέα πινακίδα" που τοποθετήθηκε σε οδό της Τρίπολης και που το Arcadia Portal δημοσίευσε (Δείτε ΕΔΩ) , θέλησε να προβάλλει το απογευματινό δελτίο ειδήσεων του Star.

Έχοντας εντάξει μία ενότητα με ειδήσεις από την περιφέρεια μέσω των τοπικών sites, η δημοσιογράφος στο star channel Τασούλα Παπανικολάου επέλεξε το θέμα του Arcadia Portal με την πινακίδα «Σιγά – προσοχή γούβες» που τοποθέτησαν στην Ελευθερίου Βενιζέλου στην Τρίπολη.

Με τίτλο "Η πινακίδα που έχει γίνει viral στο διαδίκτυο", η δημοσιογράφος θέλησε να δείξει τη νέα πατέντα που σκέφτηκαν κάτοικοι της Αρκαδικής πρωτεύουσας για να προειδοποιήσουν τους οδηγούς για τις λακκούβες.

Δείτε στο βίντεο στο 3:51

Ειδήσεις: 
Video: 

Star - Ειδήσεις 1.12.2015 - απογευματινό δελτίο


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Που να καταλάβουν τα ταγάρια ότι οι γούβες, τα τσαντηρομάγαζα, η κυκλοφορία οχημάτων στο πεζοδρομημένο κέντρο, τα αδέσποτα, το κάπνισμα στους κλειστούς δημόσιους χώρους, η ηχορύπανση και το ανεξέλεγκτο παρκάρισμα παντού δεν είναι παρά performance για την πολιτιστική πρωτεύουσα της γυφτιάς.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.