«Στο σκοτάδι» το Ψυχιατρείο Τρίπολης

«Στο σκοτάδι» το Ψυχιατρείο Τρίπολης

Νοέμβριος 09, 2017 - 12:39
2 σχόλια

Τριτοκοσμικές συνθήκες επικράτησαν στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Τρίπολης, με τους ασθενείς να μένουν αποκομμένοι από τον πολιτισμό. Από τις 8 το πρωί  της Πέμπτης 9 Νοεμβρίου έως λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο έμεινε χωρίς ρεύμα.

Όπως έχει ενημερώσει η ΔΕΗ με ανακοίνωσή της, την Πέμπτη 09/11/2017, λόγω προγραμματισμένων εργασιών θα γινόταν διακοπή ρεύματος για τη συντήρηση του δικτύου του ΔΕΔΔΗΕ, σε Βαλτέτσι Θάνα, Παλλάντιο, Περπατάρη, Εύανδρο και Μάκρη.
Το Ψυχιατρείο Τρίπολης διαθέτει γεννήτρια η οποία τροφοδοτεί με ηλεκτρισμό το Νοσοκομείο, προκειμένου να μην μένουν στο «σκοτάδι» οι ασθενείς, κάποιοι από τους οποίους μπορεί να κάνουν χρήση μηχανημάτων προς όφελος της υγείας τους. Αλλά η γεννήτρια την Πέμπτη δεν λειτουργούσε.

Έτσι, χωρίς τηλέφωνο, ρεύμα και νερό παρέμεινε το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Τρίπολης από το πρωί, με τους εργαζομένους και τους ασθενείς να ζουν εποχές προπολεμικές.
Τι θα γινόταν σε περίπτωση που το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο ήθελε να επικοινωνήσει με άλλες δομές, ή και με το Παναρκαδικό Νοσοκομείο; Τι θα γινόταν αν κάποιος ασθενής υποτροπίαζε και χρειαζόταν διακομιδή; 

Όπως ενημερώθηκε το ArcadiaPortal.gr σε έρευνα την οποία έκανε, η αποκατάσταση της όποιας βλάβης της γεννήτριας έγινε και στις 12:00 το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Τρίπολης είχε ρεύμα για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των ασθενών και των υπαλλήλων της δομής που έμειναν χωρίς ρεύμα περίπου για 4 ώρες.
 


2 Σχόλια

Δε θελουν...οι διοικουνττες ουτε να τους βλεπουν. Οσο μπορουν σκοταδια θα αφησουν. Αλλοστε αυτοι ειναι ολα τους καλα. Καλο Σαββατοκυριακο, Αρκαδια

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.