Στο «ρατσιστικό μπάρμπεκιου» ο Παν. Ψωμιάδης

Στο «ρατσιστικό μπάρμπεκιου» ο Παν. Ψωμιάδης

Νοέμβριος 10, 2019 - 18:21
5 σχόλια

Το «ρατσιστικό μπάρμπεκιου», όπως έχει ονομαστεί, πραγματοποιήθηκε σήμερα στα Διαβατά, αλλά όχι απέναντι από το καμπ των μεταναστών όπως σχεδιαζόταν αρχικά. Οι «ψήστες» άναψαν τα κάρβουνα σε κεντρικό σημεό των Διαβατών. Ανάμεσά τους βρέθηκε και ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο οποίος έβαγε ένα χοιρινό σουβλάκι «αφιερωμένο στον κ. Γιαννούλη», όπως είπε, στον βουλευτή που είχε χαρακτηρίσει «σαδιστικό» το ψήσιμο χοιρινού απέναντι από δομές όπου φιλοξενούνται μουσουλμάνοι.

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, σε δήλωσή του είπε ότι «οι λαθροεισβολείς είναι το μεγαλύτερο εθνικό πρόβλημα μετά το δημογραφικό». «Έχουμε αλλοίωση γλώσσας, θρησκείας και ιστορίας. Είναι μια σύγχρονη μορφή πολέμου. Έλληνες ξυπνήστε» είπε.

Ειδήσεις: 

5 Σχόλια

Διώξτε τον ΖΟΡΟ της ΝΔούλας. Αλιεύει ψήφους πατριωτών για να πάει τα ''κουκκιά'' στην ΝΔούλα σαν δεκανίκι αν μπει κάποτε στην βουλή.

@23:36 ΑΛ€ΧΧΟΝ όχι ΑΛΕΞΟΝ. Υπάρχει μεγάλη διαφορά. Επί του ερωτήματος που έθεσες. Είσαι ώριμος πολίτης και κρίνε. Τόση ιστορία έχει ο τόπος μας για να σε διδάξει.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.