Στο πρώτο Waterboom Festival στην Αθήνα ο Asterios Haritos

Στο πρώτο Waterboom Festival στην Αθήνα ο Asterios Haritos

Ιούνιος 21, 2018 - 10:58
2 σχόλια

Το Waterboom Festival θέλει να σπάσει το ρεκόρ στα Guinness World Records

Το Waterboom Festival έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα για να δημιουργήσει την πιο fun γιορτή που έγινε ποτέ στην Αθήνα και να σπάσει όλα τα ρεκόρ μπαίνοντας στο βιβλίο των ρεκόρ Guinness.

Το Σάββατο 30 Ιουνίου 23:00 – 24:00 ο Asterios Haritos θα βρίσκεται στο HAWAIAN STAGE του Waterboom Festival 2018!
Mε ένα εκρηκτικό σετ, μαζί με τον MC Kali, που θα κινηθεί σε Βass House, Βig Room & Trap ήχους, έρχεται να απογειώσει τον μεγαλύτερο νεροπόλεμο της Αθήνας!

Τόνοι νερού, μουσική, χορός, παιχνίδια και μούσκεμα μέχρι… τελικής πτώσης στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων για ένα διήμερο.

Περίπου 20.000 άτομα θα χωριστούν σε 2 ομάδες των μπλε και των κόκκινων δίνοντας την δική τους μάχη!
Η γιορτή θα πλαισιωθεί από δύο εντυπωσιακά stages, εκπληκτικό μουσικό line up με πάνω από 40 καλλιτέχνες, street foods και activites!
Η Ντορέττα Παπαδημητρίου με την Red ομάδα και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με την Blue! Διαλέχτε χρώμα και εμπνευστή γιατί μάχη χωρίς "στρατηγό" δε γίνεται...!

Στα δύο εντυπωσιακά stages του Waterbomm Festival θα ανέβουν πάνω από 40 αγαπημένοι Dj's και Live Acts στο πιο hot – ever – μουσικό line-up του πιο εκρηκτικού festival!

Διαδικτυακή προπώληση εισιτηρίων:
Viva.gr

Φυσικά Σημεία προπώλησης εισιτηρίων:
Media Markt | Reload | Seven Spots | Viva Kiosk (Σύνταγμα) | Τεχνόπολη | My Market | Metro Cash & Carry | Eυριπίδης | Shell – BP – Eko
* Μπες εδώ πριν επιλέξεις το φυσικό σημείο που θα αγοράσεις το εισιτήριό σoυ: https://goo.gl/HXgose

Ακολούθησε τώρα το μπουγέλο της ζωής σου:
Facebook: www.facebook.com/waterboomfestival/
Instagram: www.instagram.com/waterboomfestival/

Περισσότερες πληροφορίες στο: waterboomfestival


2 Σχόλια

και εκει με like μπηκε ? γιατι απο mixing αστο να πανε καλυτερα ,δεν το εχει,με τα ματια παιζει και οχι με τ αυτι.........................................

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.