Στο προσκήνιο έφερε ο Τζιούμης το Κέντρο Δημιουργικής απασχόλησης ΑΜΕΑ και την Κτηνιατρική σχολή

Στο προσκήνιο έφερε ο Τζιούμης το Κέντρο Δημιουργικής απασχόλησης ΑΜΕΑ και την Κτηνιατρική σχολή

Ιανουάριος 29, 2019 - 21:33
5 σχόλια

«Οι κάτοικοι καταστρέφονται από τις πλημμύρες, πρέπει να υπάρχει πρόληψη και να δοθούν αποζημιώσεις»

Τέσσερα θέματα έθεσε υπόψη της διοίκησης του δήμου Τρίπολης ο επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου Τρίπολης Κώστας Τζιούμης.

To πρώτο θέμα αφορούσε τις πλημμύρες, με τον κ. Τζιούμη να αφήνει αιχμές για την απραξία της δημοτικής αρχής και για την απουσία των αντιπλημμυρικών έργων.

Στην συνέχεια ο κ. Τζιούμης μίλησε για  το δημαρχείο Μαντινείας, αναφέροντας ότι έχει αποψιλωθεί, και οι εργαζόμενοι έχουν φύγει και έχουν έρθει στην Τρίπολη. Με αυτό το ζήτημα ο κ. Τζιούμης επεσήμανε την εγκατάλειψη των χωριών από την δημοτική αρχή, μιας και οι κάτοικοι της Μαντινείας για τις υποθέσεις τους πρέπει να βρεθούν στην Τρίπολη.

Το τρίτο θέμα είχε να κάνει με την ίδρυση νεων σχολών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στον δήμο. Ο κ. Τζιούμης ζήτησε να μάθει αν έχει γίνει κάποια άλλη συνάντηση στο υπουργείο και για το αν υπάρχει κάποια εξέλιξη ύστερα από την συνάντηση των φορέων στο Λεβίδι.

Τέλος, ο κ. Τζιούμης αναφέρθηκε και στο μίσθωμα του κτιρίου στην οδό Φιλελλήνων, για να δημιουργηθεί το κέντρο δημιουργικής απασχόλησης παιδιών ΑΜΕΑ, αλλά εδώ και πολλούς μήνες δεν έχει γίνει τίποτα.

Τι γίνεται με Κέντρο δημιουργικής απασχόλησης, σε ποια φάση είμαστε;

Απάντηση στα ζητήματα έδωσε ο δήμαρχος Τρίπολης αναφέροντας ότι μετά την συνάντηση στο Λεβίδι δεσμεύτηκε  να επικοινωνήσει με του υπουργείο, σημειώνοντας ότι έχει επικοινωνήσει αλλά ο υπουργός αδυνατούσε λόγω πολιτικών εξελίξεων.

Την Παρασκευή τηλεφώνησα εκ νέου και αναμένω απάντηση, αλλά ακόμα τίποτα

Υπάρχει ισχυρή αντίδραση από το Μετσόβιο Πολυτεχνείο και κάτι άλλο δεν ειπώθηκε, δεν έχει ανοίξει η συζήτηση. Μάλλον θα μας την δώσουν, είπε ο κ. Παυλής αναφέροντας ότι σύμφωνα με εκτιμήσεις η Κτηνιατρική θα έρθει στην Τρίπολη.

«Για  την Πολυτεχνική σχολή υπάρχουν αντιδράσεις και δεν μπορούμε να πούμε τίποτα άλλο. Δεν έχουμε κάτι άλλο αυτή τη στιγμή»

Από όσο γνωρίζω υπάρχει ένα ψήφισμα από το Λεβίδι, αλλά θεωρώ ως προσωπική μου εκτίμηση ότι δεν θα πετύχουμε κάτι από το να τους λέμε πάμε στο Λεβίδι, υπογράμμισε.

Έχουμε βάλει ανθρώπους που πιέζουν και δεν βλάπτει να κοινοποιηθεί μία απόφαση του δήμου προς το Υπουργείο και προς το Πανεπιστήμιο.

Για το μίσθωμα στην Φιλελλήνων είπε ότι υπήρξε πρόβλημα με μια άδεια υγειονομικής φύσεως, αλλά τώρα οι διαδικασίες είναι στο τελευταίο στάδιο της οικοδομικής άδειας.

Για το δημαρχείο της  Νεστάνης ανέφερε ότι δεν υπάρχει προσωπικό να μεταφερθεί εκεί και δεν νομίζω ότι μια υπάλληλος δεν μπορεί να εξυπηρετήσει στους κατοίκους.

Εμένα δεν μου έχει πει κανείς τίποτα, δεν γνωρίζω ποιος σας έχει κάνει παράπονα ότι δεν προλαβαίνει


5 Σχόλια

Έχουν φράξει από την βλάστηση οι γράνες, τα χαντάκια, οι χείμαρροι και τα ρέματα. Τα περισσότερα χωράφια πλέον δεν καλλιεργούνται και οι ιδιοκτήτες είναι υπερήλικες. Οι του δήμου δεν ενδιαφέρονται για πιό βασικά θέματα, με αυτά θα ασχοληθούν;

Να πας στην *** μια πετσέτα να σκουπίσει τον ιδρώτα από τις πολλές υποθέσεις που διεκπαιρεωνει καθημερινώς!μην σου αρρωστήσει και την χάσεις από υποψήφια στις εκλογές κωστακη!!!!!

βεβαίως και πήγε στα χωράφια να δει τις ζημιές βεβαίως και τα χωράφια είναι χέρσα και φταίει ο δήμος για την πλημμύρα και βεβαίως θα δώσουμε και μία πετσέτα στην *** να μην μας αρρωστήσει και την χάσουμε απο υποψήφια γιατί ο Τζιούμης θα ειναι ο επόμενος Δήμαρχος

09:00 μην ζορίζεσαι τόσο!!!!ουτε το δικό της δεν θα θα βρει στην κάλπη!!!!!!το κακουρι ξέρει και τιμωρεί ***

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.