Στο πρόγραμμα του Δήμου Τρίπολης η επισκευή των δρόμων των χωριών

Στο πρόγραμμα του Δήμου Τρίπολης η επισκευή των δρόμων των χωριών

Αύγουστος 23, 2017 - 21:28
1 σχόλια

Με αφορμή το 3ο θέμα στην ημερήσια διάταξη που έχει αν κάνει με την αναμόρφωση προϋπολογισμού για την αποκατάσταση φθορών και επούλωσης λακκουβών ο κ. Τζιούμης ρώτησε για  τον λόγο που ακολουθείται ξανά αυτή η διαδικασία.

Γιατί πρέπει να κάνουμε επούλωση λακκουβών στα όρια της απευθείας ανάθεσης; Τελειώνει το καλοκαίρι και στην πόλη δεν έχει κλείσει καμία, είπε και ψήφισε «παρών» και ο κ. Τζιούμης.

«Δεν έχετε καταφέρει, κύριε δήμαρχε, να κάνετε διαγωνισμό, όλα απευθείας ανάθεση πάνε. Μόνο για το Μεγαβουνι έχει γίνει διαγωνισμός»

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος για τα χωριά του Δήμου κ. Μπένος είπε: «Έχουμε καταγράψει τις λακκούβες, αλλά τα περισσότερα είναι σκάμματα είτε από κακοτεχνίες είτε από τη ΔΕΥΑΤ».

Ο κ. Σμυρνιώτης από την πλευρά του είπε ότι δεν είναι σίγουρος ότι δεν γίνεται να πηγαίνει ανά δημοτική ενότητα και ψήφισε «παρών».

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Sto kapsia are you ever going to repair the roads or only in Tripoli.some of the roads you can't walk something has to be done soon I hope. Thank uou

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.