Στο Πολεμικό Μουσείο Τρίπολης τα προσφυγόπαιδα (pics)

Στο Πολεμικό Μουσείο Τρίπολης τα προσφυγόπαιδα (pics)

Μάρτιος 19, 2019 - 13:20
3 σχόλια

Στο Πολεμικό Μουσείο Παράρτημα Τρίπολης βρέθηκαν οι μαθητές που φοιτούν στη Δομή Υποδοχής για την Εκπαίδευση των Προσφύγων (ΔΥΕΠ) που λειτουργεί στο 9ο δημοτικό σχολείο Τρίπολης.

Οι μαθητές ξεναγήθηκαν στα εκθέματα από την κυρία Πανταζοπούλου Σταυρούλα διευθύντρια του Πολεμικού Μουσείου Τρίπολης.

 


3 Σχόλια

Μπράβο τα παιδάκια. Τώρα που τελείωσε ο πόλεμος στην Συρία τους ευχόμαστε να γυρίσουν στα σπίτια τους με το καλό και να συμβάλλουν στην ανοικοδόμηση της πατρίδα τους. Ήδη 1,5 εκατ. Σύριοι θέλουν να επιστρέψουν σύμφωνα με τα διεθνή μέσα ενημέρωσης.

Ελα ομως που δεν ειναι Συριοι ολοι οι πρόσφυγες. Εχουν ερθει απο βορεια Αφρικη ,Πακισταν,Αφγανιστάν,και μην ξεχναμε οτι οι Χριστιανοί της Συριας δεν εφυγαν απο τα χωρια τους .

Ο πολεμος στην Συρια έχει πολυ δρομο ακομα δυστυχως.Δεν ξερουμε τι εκβαση θα εχει η περιοχη του Ιντλιμπ που ειναι μαζεμενες τζιχαντιστικες οργανωσεις με την υποστήριξη της Τουρκιας,δεν ξερουμε τι θα γινει με τις κουρδικες περιοχες που εχουν οι δυτικοι φτιαξει στρατιωτικες βασεις.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.