Στο Πολεμικό Μουσείο ο ιστορικός τέχνης - συγγραφέας Νίκος Γρηγοράκης

Στο Πολεμικό Μουσείο ο ιστορικός τέχνης - συγγραφέας Νίκος Γρηγοράκης

Αύγουστος 14, 2019 - 09:16
1 σχόλια

Στις 13 Αυγ 2019, είχαμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε στο Μουσείο τον ιστορικό τέχνης-συγγραφέα Νίκο Γρηγοράκη, που ασχολείται με τις ιστορικές αρχιτεκτονικές και λαογραφικές έρευνες-μελέτες, και ιδιαίτερα με την έρευνα και μελέτη της Νεοελληνικής Χαρακτικής.

Ο πολυγραφότατος συγγραφέας, προσέφερε στη συλλογή συγγραμμάτων μας, το δίτομο έργο του «Τέχνη & Ιστορία». Αρχιτεκτονική, Γλυπτική, Ζωγραφική, Θέατρο, Καραγκιόζης, Χαρακτική, Κεραμική, Μεταλλοτεχνία, Ξυλογλυπτική είναι μερικές από τις ενότητες που παρουσιάζονται με πλούσιο και σπάνιο φωτογραφικό υλικό.

Φιλοξενούμενός μας επίσης ήταν και ο αντιπρόεδρος του Φιλοτεχνικού Ομίλου Τρίπολης (ΦΟΤ) κ Γεώργιος Βλάσσης. Το Μουσείο και ο ΦΟΤ, αναζητούμε από κοινού συνεργασίες με σκοπό τη προώθηση του πολιτισμού με εκδηλώσεις που θα απευθύνονται προς κάθε ηλικία.

 


Υπάρχει 1 Σχόλιο

να προσέχετε εκεί στο μουσείο για ζητήματα πνευματικής ιδιοκτησίας και αυθεντικότητας κειμηλίων και τεκμηρίων...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.