Στο πλευρό του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών «Η Μαντινειακή Συμπολιτεία»

Στο πλευρό του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών «Η Μαντινειακή Συμπολιτεία»

Απρίλιος 19, 2015 - 13:04
0 σχόλια

Η Δημοτική Παράταξη «Μαντινειακή Συμπολιτεία» θέλοντας να στηρίξει την δράση του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Νομού Αρκαδίας «ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ» συμμετέχει στην διήμερη εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώνει ο Σύλλογος στην Τρίπολη.

Στο πλαίσιο αυτό καλεί τα μέλη και φίλους της παράταξης αλλά και όλους τους κατοίκους της πόλης που μπορούν να δώσουν αίμα, να μεταβούν στο χώρο του Πνευματικού κέντρου του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, την Δευτέρα 27 Απριλίου και την Τρίτη 28 Απριλίου για να συμμετάσχουν στην αιμοδοσία.
Η «Μαντινειακή Συμπολιτεία» θεωρεί πως είναι χρέος κάθε πολίτη που είναι υγιής να δώσει λίγο από το αίμα του για να σωθούν ανθρώπινες ζωές και να καλυφθούν οι ανάγκες της χώρας μας που δυστυχώς είναι μεγάλες.
Η αιμοδοσία άλλωστε είναι πράξη αγάπης και απόδειξη κοινωνικής ευαισθησίας και οι Δημοτικές Παρατάξεις οφείλουν να δίνουν το παράδειγμα και να εκδηλώνουν έμπρακτα το ενδιαφέρον τους για το συνάνθρωπο.
Οι ώρες αιμοδοσίας είναι: Δευτέρα από τις 10:00 έως και 16:00 και Τρίτη από τις 9:00 έως 14:00. Πληροφορίες Τηλ. 6982541468 - 6984424213 - 6973331242
 
Εκ μέρους της «Μαντινειακής Συμπολιτείας»
Η επικεφαλής
Αντωνία Γιαννούλη

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.