Στο πλευρό του Πεδουλάκη στον πάγκο του Παναθηναϊκού ο Τζίμης Κουστένης

Στο πλευρό του Πεδουλάκη στον πάγκο του Παναθηναϊκού ο Τζίμης Κουστένης

Ιούλιος 09, 2019 - 19:25
0 σχόλια

Ο Τζίμης Κουστένης είναι γνωστό πως τον συνδέει πολυετή σχέση επαγγελματικής εμπιστοσύνης και αμοιβαίας εκτίμισης με τον Αργύρη Πεδουλάκη με τους δύο έμπειρους coach να σμίγουν ξανά στο ίδιο προπονητικό stuff.

Ο πρώην προπονητής του Αρκαδικού με καταγωγή από τον νομό μας Τζίμης Κουστένης μετά το Περιστέρι θα συνεργαστεί και πάλι με τον Αργύρη Πεδουλάκη στον πάγκο του Παναθηναϊκού παίρνοντας την θέση του Διαμαντή Παναγιωτόπουλου που θα αποτελέσει παρελθόν από το πράσινο επιτελείο.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης που γνωρίζει πολύ καλά τον Τζίμη Κουστένη και από την κοινή τους συνεργασία προ ετών στο Περιστέρι επέλεξε να είναι ο Αρκάς coach αυτός που θα αντικαταστήσει και θα πάρει ουσιαστικά την θέση του Διαμαντή Παναγιωτόπουλου στον πάγκο του τριφυλλιού μετά την απόφαση του τελευταίου να κάνει τα δικά του βήματα στο χώρο του μπάσκετ κάπου αλλούς ως head..

Έτσι λοιπόν ο Τζίμης Κουστένης έχει μπροστά του μια σημαντική και μεγάλη πρόκληση και θα είναι ένας εκ των άμεσων συνεργατών του Αργύρη Πεδουλάκη στον πάγκο του Παναθηναϊκού την νέα αγωνιστική χρονιά.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.