Στο πλευρό των κατοίκων των Τροπαίων για την Εθνική Τράπεζα η Περιφέρεια Πελοποννήσου (pics,vid)

Στο πλευρό των κατοίκων των Τροπαίων για την Εθνική Τράπεζα η Περιφέρεια Πελοποννήσου (pics,vid)

Ιανουάριος 19, 2019 - 19:19
1 σχόλια

Στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας, στην Τρίπολη, βρέθηκαν, την Παρασκευή το μεσημέρι, στο πλαίσιο των δράσεών τους για τη διατήρηση της Εθνικής Τράπεζας Τροπαίων, εκπρόσωποι του Συντονιστικού των κατοίκων για να ζητήσουν και τη δική μας ενίσχυση στην προσπάθειά τους.

Ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Β. Γιαννακούρας του  ενημέρωσε  πως ήδη στη διάρκεια του τελευταίου Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, έθεσα το θέμα εκτός ημερήσιας διάταξης και εγκρίθηκε ομόφωνα ψήφισμα για την διατήρηση της Τράπεζας στα Τρόπαια.

«Επιπλέον θα στείλω επιστολή στην Διοίκηση της Τράπεζας παραθέτοντας αναλυτικά τους λόγους που πρέπει να ανακληθεί η απόφασή της για κλείσιμο του Υποκαταστήματος. Ένα κλείσιμο που θα έχει πολλές επιπτώσεις στην τοπική κοινωνία της Γορτυνίας, όταν μάλιστα πολλοί νέοι άνθρωποι έχουν επιλέξει να μείνουν στον τόπο τους και να μην τον εγκαταλείψουν, δημιουργώντας σε αυτόν δουλειές και οικογένειες.

Είμαστε ως Περιφέρεια Πελοποννήσου αλληλέγγυοι με τους κατοίκους και στο πλευρό τους και θα προσπαθήσουμε με κάθε τρόπο να ανακληθεί η απόφαση και να παραμείνει το υποκατάστημα της ΕΤΕ στα Τρόπαια.»

Video: 

Στο πλευρό των κατοίκων των Τροπαίων για την Εθνική Τράπεζα η Περιφέρεια Πελοποννήσου


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.