Στο Πειθαρχικό στέλνει ο Ιατρικός Σύλλογος Αρκαδίας το γιατρό που συνελήφθη

Στο Πειθαρχικό στέλνει ο Ιατρικός Σύλλογος Αρκαδίας το γιατρό που συνελήφθη

Αύγουστος 01, 2014 - 08:48
8 σχόλια

Το διοικητικό συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Αρκαδίας σε σημερινή του συνεδρίαση , αποφάσισε την παραπομπή στο Πειθαρχικό Συμβούλιο του Συλλόγου, Ιατρού μέλους του Συλλόγου, διότι  υπέπεσε σε ποινικά αδικήματα, που τον οδήγησαν στην σύλληψη του καθώς επίσης και για παράβαση του κώδικα ιατρικής δεοντολογίας.

Για το ΔΣ
Ο πρόεδρος
Παπασταματάκης Γεώργιος
Χειρουργός.

Ειδήσεις: 

8 Σχόλια

Φυσικά και θα αθωωθεί, τόσα χρόνια σπουδών να πάνε χαμένα; Βέβαια ο εν λόγω γιατρός, όπως και οι περισσότεροι για να μην κοροϊδευόμαστε τώρα, σπούδασε για το δικό του καλό, όχι για το καλό των ασθενών, όπως ορκίστηκε. Τι σημασία έχει; Αυτοί να περνάνε καλά και να απαλλάσσονται από τις κατηγορίες, όταν σπανίως αποκαλύπτονται οι παρανομίες τους. Ποιος νοιάζεται για τους μεροκαματιάρηδες που δεν διαθέτουν πτυχία και τους “τρόπους”; Αυτοί είναι πολίτες β’ κατηγορίας. Χρειάζονται μόνο για να ψηφίζουν και για να τρώνε σφαλιάρες.

Να διορθώσω τη φράση μου “πολίτες β’ κατηγορίας”. Ήθελα να πω πολίτες γ’ κατηγορίας, για να τους γ….ν οι προνομιούχοι, δηλαδή τα λαμόγια, όποιοι και να είναι αυτοί. Τα υπόλοιπα είναι δήθεν – μήθεν και life style κουβεντούλες για πανελίστες σε μεσημεριανάδικα.

Τώρα το θυμήθηκε ο ιατρικός σύλλογος? Τόσα χρόνια δεν έβλεπε την κατάσταση. "Ο κόσμος το χε τούμπανο κι αυτοί κρυφό καμάρι"... Η υποκρισία στο μεγαλείο της...

Aganaktisi (χωρίς επαλήθευση) Παρ, 1 Αυγ 2014 - 14:02 Μην ακουμπάτε τους ευηπόληπτους.........Γιατροί,δικηγόροι,μηχανικοί,παπάδες Δεσποτάδες,επιχειρηματίες,κλπ τοιούτους.Τα κάνουν σαν τις γάτες...........

κυριοι του ιατρικου συλλογου αρκαδιας, "ο αναμαρτητος ΥΜΩΝ, πρωτος τον λιθον βαλετω" αντε γεια σας.

Υπέπεσε σε ΠΟΙΝΙΚΑ αδικήματα και πάει πειθαρχικό;;;;;; Ο εισαγγελέας τι κάνει;;;; Ξύνει πατσές;;;;;

@ Υπέπεσε σε ΠΟΙΝΙΚΑ αδικήματα και πάει πειθαρχικό;;;;;; Ο εισαγγελέας τι κάνει;;;; Ξύνει πατσές;;;;; Αλλο η μια διαδικασία και άλλο η άλλη.Αν ειχες διαβασει την είδηση της συλληψης του http://www.arcadiaportal.gr/news/sunelifthi-giatros-apo-tin-tripoli-gia-suntages-narkotikon-ousion-kai-plastografia θα έβλεπες ότι "Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών."

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.