Στο Παράλιο Άστρος ο Γιάννης Σφαιρόπουλος

Στο Παράλιο Άστρος ο Γιάννης Σφαιρόπουλος

Ιούνιος 18, 2017 - 12:17
8 σχόλια

Στο Παράλιο Αστρος βρέθηκε χθες ο Γιάννης Σφαιρόπουλος. Ο προπονητής της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού, μετά από μια δύσκολη και απαιτητική χρονιά, αλλά και τις 3 ανανεώσεις ελλήνων παικτών, διάλεξε τις παραλίες μας για λίγες στιγμές οικογενειακής χαλάρωσης.

από το astrosnews.gr
 


8 Σχόλια

Με το καλό και οι πρόεδροι στο κέντρο αποκατάστασης, ό,τι πρέπει για ανάνηψη μετά το χουνέρι του ΣΕΦ.

13.18 κανε μας μια προσθεση ποσα πηρε φετος η ομαδα σου και ποσα ο ΘΡΥΛΟΣ σε ολα τα αθληματα και μετα κατσε και γελα ........................χαχαχαχαχαχχα,μονο κοιτα μην το κανεις γενικα ολα τα χρονια ,θα πας κατευθειαν νοσοκομειο απο καρδια !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! χαχαχαχαχαχαχα

@21:04 - Για το παστέλι στο ΣΕΦ συζητάμε. Όχι για το πρωτάθλημα στην ...ξιφασκία. Σου άρεσε λοιπόν το παστέλι ή όχι; Ήθελες και άλλο ή ήταν αρκετό; Εδώ ήμαστε για να σε εξυπηρετήσουμε.

15.59 να θυμασαι και το παστελι στο ποδοσφαιρο,στο βολευ ,στη κολυμβηση στο ταβλι και δεν ξερω που αλλου....................σουρωτηρι στον εχω κανει ,ακομα και στο μπασκετ τα τλτ 3 χρονια εγω το επαιρνα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! γελα τωρα οσο μπορεις ,χαχαχαχαχαχα

αιτση ρε φειλαι παισ του τα που μασ κοροηδαιβοι...αφου τριπλ κοουν καναμαι...

http://www.gazzetta.gr/other-sports/article/1028484/1os-se-titloys-o-panathinaikos-3os-o-olympiakos Αμα ξέρεις να διαβάζεις..

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.