Στο πανηγύρι της Τεγέας ο Παναρκαδικός

Στο πανηγύρι της Τεγέας ο Παναρκαδικός

Αύγουστος 21, 2018 - 10:09
0 σχόλια

Ευκαιρία για λίγες στιγμές αποφόρτισης από τις σκληρές προπονήσεις και χαλάρωσης από το καθημερινό πρόγραμμα είχαν οι ποδοσφαιριστές του Παναρκαδικού που βρέθηκαν την Δευτέρα 20 Αυγούστου στο πανηγύρι που πραγματοποιείται στην Τεγέα.

Οι πράσινοι από τις πρώτες ημέρες τις προετοιμασίας τους στέλνουν το μήνυμα πως αποτελούν μια όμορφη ποδοσφαιρική οικογένεια κάτι που μπορούσε κανείς να διαπιστώσει παρατηρώντας την ομάδα και εκτός γηπέδου.

Μέλη της διοίκησης (Τζιάννης-Κοντογιάννης), ο Αντώνης Μαυρέας με τους συνεργάτες του και ασφαλώς οι ποδοσφαιριστές βρέθηκαν στο γνωστό και συνάμα κλασικό στέκι του Μουλόπουλου (που είναι και αυτός μέλος της πράσινης διοίκησης) και γεύτηκαν λαχταριστές λιχουδιές κρέατος με τα χαμόγελα να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο τραπέζι.

Οι αποστολή του τριφυλλιού έγινε αμέσως αντιληπτή από τον κόσμο ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έσπευσαν να χαιρετήσουν τους ανθρώπους της ομάδας και να τους ευχηθούν καλή ποδοσφαιρική χρονιά δηλώνοντας με τον τρόπο τους αυτό την στήριξη τους στον ιστορικό Παναρκαδικό.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.