Στο πανελλαδικό συλλαλητήριο 1η Νοέμβρη η ΔΗ.ΠΑ.Κ. Ιατρών Αρκαδίας

Στο πανελλαδικό συλλαλητήριο 1η Νοέμβρη η ΔΗ.ΠΑ.Κ. Ιατρών Αρκαδίας

Οκτώβριος 23, 2014 - 08:53
1 σχόλια

Όσο αφορά τη στάση που θα κρατήσει η ΔΗΠΑΚ στον Ιατρικό Σύλλογο Αρκαδίας κατά τις διαδικασίες ανάδειξης του νέου προέδρου ανακοινώνουμε ότι η θέση μας θα είναι ΛΕΥΚΟ. Η Ενιαία Κίνηση Γιατρών με την αντιλαϊκή πολιτική που ακολουθεί και υποστηρίζει, θα βρει τη ΔΗΠΑΚ απέναντί της. Ας τα βρουν μεταξύ τους ως προς τις προσωπικές τους φιλοδοξίες και συμφέροντα, η ΔΗΠΑΚ συνεπής ως προς τη διακήρυξή της αλλά και ως προς το καθήκον της προς τα λαϊκά στρώματα θα αντιπαλεύει όλες τις δυνάμεις που βάζουν πλάτη στη διάλυση της Δημόσιας υγείας και στην εμπορευματοποίησή της.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους στο πανελλαδικό συλλαλητήριο που υλοποιείται με πρωτοβουλία του ΠΑΜΕ στην Αθήνα την 1η Νοέμβρη (έχουν ξεπεράσει τις 740 οι αποφάσεις εργατικών κέντρων, ομοσπονδιών, σωματείων και άλλων φορέων), για να διαδηλώσουμε ενάντια στα αντιλαϊκά μνημόνια διαρκείας κυβέρνησης, κεφαλαίου, ΕΕ, κόντρα στην υποταγή, στην ανοχή και τις αυταπάτες. Διεκδικούμε ζωή με δικαιώματα, όχι ψίχουλα.

Θα δρομολογηθούν λεωφορεία από Τρίπολη.
Τηλέφωνο για δηλώσεις συμμετοχής: 6947049475

Δελτίο Τύπου

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Διαγράφηκαν σχόλια με διαφημιστικούς συνδέσμους. Αν έχετε να κάνετε κάποιο σχόλιο μπορείτε να το κάνετε χωρίς σύνδεσμο.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.