Στο ορεινό καταφύγιο Μαινάλου κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα ο ΕΟΣ

Στο ορεινό καταφύγιο Μαινάλου κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα ο ΕΟΣ

Ιανουάριος 15, 2019 - 15:20
0 σχόλια

Το νέο έτος 2019 μας άνοιξε την πόρτα του, γεμάτο προσκλήσεις για δραστηριότητες και νέες συγκινήσεις, αλλά και προκλήσεις για να τα απολαύσουμε και να τα καταφέρουμε όλα αυτά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, πέρα από τις όποιες προσωπικές και επαγγελματικές υποχρεώσεις του καθενός μας.

Εμείς στον Ε.Ο.Σ. Τρίπολης σας καλούμε να ζήσετε τις δραστηριότητες του συλλόγου μας, να αγωνιστούμε ομαδικά, να μοιραστούμε αγωνίες, κόπους και  χαρές, στοχεύοντας σε ένα καλύτερο στο αύριο τόσο προσωπικά για τον καθένα μας όσο και ευρύτερα!

Ευχόμαστε σε όλους καλή δύναμη, υπομονή, σύνεση, αγάπη και μεράκι για αυτά που μας αρέσουν, ώστε με την κοινή μας προσπάθεια να τα υλοποιήσουμε!

Ο Ε.Ο.Σ. Τρίπολης, καλεί τα μέλη και τους φίλους του, στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου, την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 12.45 μ.μ., στο ορεινό καταφύγιο Μαινάλου «Πάνος Αλεξόπουλος» του Συλλόγου μας, στο οροπέδιο της Οστρακίνας, στο Μαίναλο.

 

Καλές Αναβάσεις, καλές Αναρριχήσεις και καλές Χιονοδρομίες!
Πάντα Ψηλά!

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ε.Ο.Σ. Τρίπολης

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.