Στο Μπάνσκο ο Χάρης Καστραντάς με την Εθνική δρόμου των Ανδρών

Στο Μπάνσκο ο Χάρης Καστραντάς με την Εθνική δρόμου των Ανδρών

Ιούλιος 06, 2019 - 20:00
1 σχόλια

Τέσσερις διαφορετικές αποστολές των Εθνικών ομάδων ποδηλασίας βρίσκονται εκτός Ελλάδας αυτό το Σαββατοκύριακο, αγωνιζόμενες σε Ευρωπαϊκό και Βαλκανικό Πρωτάθλημα και Διεθνείς Αγώνες, με στόχο την διάκριση και την συλλογή βαθμών ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων Τόκιο 2020.

Στις 4 αποστολές μετέχουν 21 αθλητές και 4 αθλήτριες, της ποδηλασίας δρόμου, πίστας και ορεινής

 

. Πιο αναλυτικά:

Στο Μπάνσκο η Εθνική δρόμου των Ανδρών

Στo Μπάνσκο της Βουλγαρίας βρίσκεται από χθες Παρασκευή (05/07) η Εθνική μας ομάδα ποδηλασίας δρόμου, των Ανδρών, για τους Διεθνείς Αγώνες Δρόμου που γίνονται σήμερα και αύριο, με την επωνυμία Footssteps Roman Bansko. Στην αποστολή μετέχουν οι αθλητές Πολυχρόνης Τζωρτζάκης, Στέλιος Φαραντάκης, Χαράλαμπος Καστραντάς, Ιωάννης Ηλιάδης (σ.σ. πήρε την θέση του Μίλτου Γιαννούτσου), Πέτρος Γκαζώνης και Παναγιώτης Χριστόπουλος. Την αποστολή συνοδεύουν οι προπονητές Μιχάλης Φαραντάκης και Φώτης Ζέγκλης.

 

Στην Σερβία η Εθνική ορεινής για τους Βαλκανικούς Στην Σερβία βρίσκεται από χθες Παρασκευή (05/07) επίσης η Εθνική μας ομάδα ορεινής ποδηλασίας, για τους Βαλκανικούς Αγώνες που θα διεξαχθούν αύριο Κυριακή (07/07). Στην αποστολή μετέχουν οι αθλητές οι Δημήτρης Αντωνιάδης, Χαρούν Μολλά (Elite), οι Ηλίας Τσορτουκτσίδης, Νίκος Μαραγκός (Under 23), οι Νίκος Γεωργιάδης, Σπύρος Γρούβας (Juniors), οι Ραφαήλ Ρούτσι, Αναστάσιος Κεσόγλου, Γεώργος Γκλαβίνας (Cadets), η Αικατερίνη Ελευθεριάδου (Elite), η Ειρήνη-Μαρία Καρούσου (Juniors) και η Ελευθερία Γιάχου (Cadets). Την αποστολή συνοδεύουν ο προπονητής Στέφανος Λυραντωνάκης και οι Κωνσταντίνος Τσορτσουκτσίδης (Team Manager) και Παναγιώτης Γρούβας.

 

Στη Νορβηγία ο Περικλής Ηλίας για το Ευρωπαϊκό Marathon Ο πρωταθλητής της ορεινής ποδηλασίας Περικλής Ηλίας βρίσκεται στη Νορβηγία, όπου θα διεξαχθεί αύριο Κυριακή (07/07) το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Marathon. Η Εθνική πίστας στο Ευρωπαϊκό Εφήβων - Νεανίδων Με 5 αθλητές και 1 αθλήτρια θα πάρει μέρος η Εθνική μας ομάδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ποδηλασίας πίστας Εφήβων – Νεανίδων, που θα διεξαχθεί από την Δευτέρα (09/07) έως και την άλλη Κυριακή (14/07), στην Γάνδη. Στην αποστολή που αναχωρεί σήμερα Σάββατο (06/07) για το Βέλγιο μετέχουν οι νεαροί ποδηλάτες Παναγιώτης Καρατσιβής, Κωνσταντίνος Λιβάνιος, Ηλίας Πατεράκης, Βασίλης Ασημομύτης, Βασίλης Μαυριγιαννάκης και Σοφία Λιοδάκη. Την αποστολή συνοδεύουν οι Στέργιος Σαλπαδήμος, Λάμπρος Βασιλόπουλος, Παναγιώτης Μαρεντάκης και Απόστολος Τσοπούρογλου.


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.