Στο μουσικό αφιέρωμα για τον Νίκο Γκάτσο ο Δημήτρης Βόσνος (pics)

Στο μουσικό αφιέρωμα για τον Νίκο Γκάτσο ο Δημήτρης Βόσνος (pics)

Μάιος 12, 2019 - 21:10
0 σχόλια

Ένα εξαιρετικό και υψηλού επιπέδου μουσικό αφιέρωμα για τα 27 χρόνια από το θάνατο του Νίκου Γκάτσου πραγματοποιήθηκε χθες στο Δημοτικό σχολείο Ασέας.
Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Βόσνος και μια ομάδα υποψηφίων δημοτικών συμβούλων της παράταξης , παρακολούθησαν την εκδήλωση με μεγάλο ενδιαφέρον.
Ο Βασίλης Νικολαΐδης στο τραγούδι και ο Νίκος Χατζηελευθερίου στην κιθάρα ¨παρέσυραν¨ με τις νότες τους αλλά και με τους στίχους του Ν. Γκάτσου το κοινό που βρέθηκε εκεί.

Η γενέτειρα του μεγάλου αυτού ποιητή , η Ασέα, εμπνέει όλη την Αρκαδία για τέτοιες εκδηλώσεις που προσελκύουν κόσμο για να γνωρίσουν από κοντά το χωριό που γεννήθηκε και έχει σκεπάσει με την Αρκαδική γη τον Νίκο Γκάτσο.

Όμως μας λυπεί δε ιδιαίτερα το γεγονός ότι το σπίτι του κινδυνεύει με τον καιρό να χαθεί και να καταρρεύσει εφόσον ακόμα δεν έχει δοθεί λύση στο να αγοραστεί από το Δήμο και να αξιοποιηθεί. 
Ο κ. Βόσνος έχει πολλές φορές προτείνει λύση για να αποκτήσει επιτέλους ο Δήμος Τρίπολης την οικία του ποιητή , να το αναστηλώσει , να το ανακαινίσει  και να γίνει ένα μουσείο άξιο της αίγλης του ποιητή μας.

Συγχαρητήρια στην κ. Μαρία Φράγκου την ψυχή των εκδηλώσεων που άψογα διοργάνωσε για άλλη μια φορά με τον Σύνδεσμο των εν Αθήναις Ασεατών και τον Σύλλογο Φιλοπροόδων Ασέας , υπό την αιγίδα της Περιφέρειας, την υπέροχη αυτή βραδιά.

Δελτίο Τύπου


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.