Στο μικροσκόπιο του ειδικού ανακριτή διαφθοράς ο αγώνας του Αστέρα με τον Ολυμπιακό

Στο μικροσκόπιο του ειδικού ανακριτή διαφθοράς ο αγώνας του Αστέρα με τον Ολυμπιακό

Μάιος 29, 2015 - 14:18
0 σχόλια

Έγγραφο-ντοκουμέντο με το κατηγορητήριο για τον διαιτητή Ηλία Σπάθα και την «τραγική» του διαιτησία στον αγώνα που έγινε τον περασμένο Οκτώβριο στην Τρίπολη

Αξέχαστος έχει μείνει στους φιλάθλους του Αστέρα ο αγώνας που έγινε στην Τρίπολη τον περασμένο Οκτώβριο με τον Ολυμπιακό που έληξε με λευκή ισοπαλία. Η διαιτησία του Σπάθα είχε αναγκάσει όλη την Ελλάδα να ασχοληθεί με τις προκλητικές αποφάσεις του, που είχαν κάνει το γήπεδο να... γέρνει υπέρ των φιλοξενουμένων.

Θυμηθείτε τι έγινε στον αγώνα εδώ και για τα ανύπαρκτα οφσάιντ που είχαν προκαλέσει την φίλαθλη κοινή γνώμη.

Η αθλητική ιστοσελίδα SDNA δημοσιεύει έγγραφο ντοκουμέντο για τον αγώνα αυτό με το κατηγορητήριο προς τον διαιτητή Ηλία Σπάθα, και αναφέρει χαρακτηριστικά για τον αγώνα:

Την 1.11.2014 διηύθυνες ως διαιτητής τον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των ομάδων της Super League, Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός και με τη διαιτησία σου επηρέασες την εξέλιξη και το αποτέλεσμα του αγώνα, ο οποίος περιλαμβανόταν σε στοιχηματικές διοργανώσεις και συγκεκριμένα βοήθησες την ομάδα του Ολυμπιακού να μην ηττηθεί στο ανωτέρω παιχνίδι. Ειδικότερα στο 4ο λεπτό σταμάτησες επίθεση της γηπεδούχου ομάδας με ανύπαρκτο οφ σάιντ. Στο 37ο λεπτό καταλόγισες ανύπαρκτο φάουλ κατά του παίκτη του Αστέρα, Μάσα, που ήταν η 2η κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε, θεωρώντας ότι ο παίκτης έκανε θέατρο, ενώ ήταν σαφές ότι ο παίκτης σκόνταψε κι έπεσε. Στο 65ο λεπτό σταμάτησες επίθεση του Αστέρα με ανύπαρκτο οφσάιντ. Στο 74ο λεπτό καταλόγισες ανύπαρκτο φάουλ λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή του Αστέρα (ο αμυντικός φαίνεται καθαρά να διώχνει τη μπάλα). Στο 85ο λεπτό καταλόγισες και πάλι ανύπαρκτο φάουλ υπέρ του Ολυμπιακού και στο 89ο λεπτό σταμάτησες επικίνδυνη επίθεση του Αστέρα με ανύπαρκτο οφσάιντ.

Δείτε το έγγραφο στο ρεπορτάζ του SNDA

 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.