Στο κυνήγι προσφορών και εκπτώσεων ο καταναλωτής στην Τρίπολη (vid)

Στο κυνήγι προσφορών και εκπτώσεων ο καταναλωτής στην Τρίπολη (vid)

Νοέμβριος 06, 2017 - 14:38
0 σχόλια

Το «κυνήγι» των προσφορών έχει ενταχθεί στις βασικές ενασχολήσεις των καταναλωτών, που επιλέγουν να ερευνήσουν καλά όλες τις επιλογές προτού επιλέξουν τελικά τα προϊόντα που θα αγοράσουν.

Έτσι λοιπόν περίμεναν και τις ενδιάμεσες εκπτώσεις οι καταναλωτές της Τρίπολης για να κάνουν τις αγορές τους. Οι επιχειρήσεις προσφέρουν τα προϊόντα τους, με εκπτώσεις οι οποίες ξεκινούν από -10% και φτάνουν έως το -30%.

Εδώ και περίπου μία εβδομάδα έχει ξεκινήσει ένα 10ήμερο προσφορών θέλοντας έτσι οι καταστηματάρχες να τονώσουν την παγωμένη αγορά.

Μία μέρα μετά το Κυριακάτικο άνοιγμα των καταστημάτων την Δευτέρα 6 Νοεμβρίου αρκετοί ήταν αυτοί που εξόρμησαν στην αγορά και έκαναν τα ψώνια τους.

Όπως μας ανέφεραν οι καταναλωτές, οι αγορές τους έχουν περιοριστεί μόνο στα απαραίτητα καθώς οι καθημερινές τους ανάγκες και τα έξοδα του σπιτιού δεν τους επιτρέπουν να κάνουν όσες αγορές επιθυμούν.

Αρκετοί ήταν και οι επισκέπτες από την Αθήνα που βρέθηκαν στα εμπορικά καταστήματα της Τρίπολης δείχνοντας ενθουσιασμένοι, τόσο με τις επιχειρήσεις και τα ποιοτικά προϊόντα τους, όσα και με την όμορφη πόλη μας.

Ο κ. Κώστας Βλάσης που διατηρεί κατάστημα με υποδήματα εμφανίστηκε αρκετά ευχαριστημένος με την κίνηση στο κατάστημά του, αναφέροντας ότι είναι διατεθειμένος να κάνει όσο καλύτερες τιμές μπορεί προκειμένου ο κόσμος να προμηθευτεί τα υποδήματά του.

Video: 

ArcadiaPotal.gr Τις τοπικές επιχειρήσεις επιλέγουν οι Τριπολίτες για τις αγορές τους


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.