Στο κενό «έπεσε» το πόδι μαθητή σε κατεστραμμένη παιδική χαρά στην Τρίπολη (pics)

Στο κενό «έπεσε» το πόδι μαθητή σε κατεστραμμένη παιδική χαρά στην Τρίπολη (pics)

Μάιος 21, 2018 - 10:54
0 σχόλια

Την Κυριακή 20 Μαΐου η παιδική χαρά απέναντι από το Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης, η λεγόμενη και παιδική χαρά με το τρενάκι, είχε κατακλυστεί από νήπια και από παιδιά του δημοτικού τα οποία έπαιζαν.

Τα νήπια πάντα με την επίβλεψη των γονέων τους δεν πλησίαζαν όλα τα όργανα της παιδικής χαράς , καθώς αυτά έχουν καταστραφεί, είτε από βανδαλισμούς είτε από το πέρας του χρόνου.

Να υπενθυμίσουμε ότι η παιδική χαρά με το τρενάκι, έχει υποστεί βανδαλισμούς το τελευταίο χρονικό διάστημα και είναι επικίνδυνη. Για του λόγου το αληθές σας παραθέτουμε φωτογραφία από το συμβάν, όπου ένας 10χρονος τραυματίστηκε ενώ έπαιζε στην τσουλήθρα.

Ενώ πήγαινε να ανέβει, το πόδι του έπεσε μέσα στο κενό που έχει δημιουργηθεί και δυστυχώς τραυμάτισε το γόνατό του.

Επίσης σε ένα άλλο όργανο έχει αφαιρεθεί εντελώς το προστατευτικό με αποτέλεσμα η ψυχή των γονέων να πηγαίνει στην «Κούλουρη» όταν το 7χρονο πιτσιρίκι κινείται ανάμεσα στα παιχνίδια της παιδικής χαράς.

Δυστυχώς η εικόνα αυτή δεν παρουσιάζεται μόνο στην συγκεκριμένη χαρά , υπάρχουν και άλλες που έχουν μεγαλύτερα προβλήματα,  άλλες με μικρότερα, όπως αυτή στην Στοά Αθανασιάδη που χρήζει επισκευής.

Οι αρμόδιοι πρέπει να μην κωλυσιεργούν και να «τρέξουν» άμεσα τα προγράμματα αναβάθμισης των παιδικών χαρών, ειδικά τώρα που έχει ανοίξει ο καιρός και σε λίγο τελειώνουν τα σχολεία.

Να αναφέρουμε ότι ο κοντινός δήμος Μεγαλόπολης πρόσφατα έλαβε την πίστωση κονδυλίου 300.000 ευρώ για την υλοποίηση  του έργου «Αναβάθμιση παιδικών χαρών Δημοτικής Κοινότητας Μεγαλόπολης».

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.