Στο ΚΑΑ «Παλλάδιον» για αποθεραπεία οι Κυπελλούχοι Αρκαδίας

Στο ΚΑΑ «Παλλάδιον» για αποθεραπεία οι Κυπελλούχοι Αρκαδίας

Μάρτιος 14, 2018 - 11:00
0 σχόλια

Ως Κυπελλούχοι Αρκαδίας επέστρεψαν τη Δευτέρα 12/3/18 στο Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας «ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ» οι ποδοσφαιριστές της ιστορικής ομάδας του ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ Α.Ο. για να κάνουν την προγραμματισμένη αποθεραπεία τους.

Με την είσοδό τους στο Κέντρο τους υποδέχτηκε προσωπικά η Πρόεδρος του ΚΑΑ «ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ» κ. Κατερίνα Καρνιαδάκη η οποία τους συνεχάρη για την κατάκτηση του 47ου κυπέλλου Αρκαδίας και τους ευχήθηκε ότι το καλύτερο για τη συνέχεια του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας όπου πρωταγωνιστούν αφού βρίσκονται στην πρώτη 5άδα του βαθμολογικού πίνακα. Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από λιγους μήνες, με απόφαση της Διεύθυνσης του ΚΑΑ «ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ» και της Διοίκησης του ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ Α.Ο. έχει συμφωνηθεί όλοι οι παίκτες της ομάδας της Τρίπολης να κάνουν αποθεραπεία, μετά από κάθε αγώνα, στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του Κέντρου με στόχο την καλύτερη δυνατή φυσική τους κατάσταση αλλά και την αποκατάστασή τους από τραυματισμούς.

Με αφορμή την κατάκτηση του Κυπέλλου Αρκαδίας οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ Α.Ο. φωτογραφήθηκαν και πάλι στο Κέντρο ενώ η Πρόεδρος του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ κ. Κατερίνα Καρνιαδάκη βρήκε την ευκαιρία να συγχαρεί δημόσια τους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές, τη Διοίκηση και τους φιλάθλους της ιστορικής ομάδας της Τρίπολης για την επιτυχία τους στο θεσμό του Κυπέλλου τονίζοντας ότι το «ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ» θα βρίσκεται πάντα κοντά στην ομάδα και στην προσπάθεια κου κάνει κάθε χρονιά για να διατηρείται στις μεγάλες κατηγορίες του ελληνικού ποδοσφαίρου.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.