Στο ίδιο έργο θεατής... Ατρόμητος - Αστέρας 3-2

Στο ίδιο έργο θεατής... Ατρόμητος - Αστέρας 3-2

Οκτώβριος 22, 2018 - 20:58
9 σχόλια

Ο Αστέρας Τρίπολης για ένα ακόμα παιχνίδι δέχεται γκολ στα τελευταία λεπτά του αγώνα με την τύχη ξανά να του γυρνάει την πλάτη αφήνοντας βαθμούς και στο Περιστέρι γνωρίζοντας την ήττα με 3-2 από τον Ατρόμητο.

Δύο γκολ ο Κουλούρης στο 42' με πέναλτι και στο 88' και ένα αυτογκόλ από τον Μουνάφο με τον Βαλιέντε στο 56' και τον Μανιά στο 64΄να χρίζονται σκόρερ για την αρκαδική ομάδα και τον Μέγιερι με τις αποκρούσεις του να είναι ο πρωταγωνιστής της νίκης με 3-2 γα τον Ατρόμητο.

Απίστευτη κακοδαιμονία για την ομάδα του Σάββα Παντελίδη η οποία για ένα ακόμα παιχνίδι καταφέρνει να δεχθεί γκολ από το 85ο λεπτό και μετά σε ένα εφιαλτικό σενάριο που επαναλαμβάνεται συνεχώς. 

Ματς ροντέο στο Περιστέρι σε ένα δεύτερο ημίχρονο με τρελό ρυθμό. Σπατάλησε πολλές ευκαιρίες για άλλη μία φορά ο Αστέρας Τρίπολης με τον Ατρόμητο να στέκεται πολύ τυχερός και να παίρνει τελικά την νίκη.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Ατρόμητο να μπαίνει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και με τον Αθανασιάδη να δηλώνει παρών στις τρεις περιπτώσεις που απείλησε η γηπεδούχος ομάδα με τους Βασιλακάκη, Κουλούρη και Ουγκράι και την αρκαδική ομάδα να έχει την πρώτη της καλή στιγμή με την κεφαλιά του Τριανταφυλλόπουλου στο 34'. Στο 40' ο Κουλούρης έφυγε στην πλάτη της άμυνας του Αστέρα με τον Αθανασιάδη να τον ανατρέπει. Ο Κουλούρης ανέλαβε και την ευθύνη του πέναλτι κάνοντας το 1-0 στο 42'. Τρία λεπτά αργόετρα ο Τόνσο έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή με τον Μέγιερι να διώχνει σε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Η έναρξη του δευτέρου μέρους ήταν με ευκαιρία για τον Ατρόμητο με το γύρισμα του Ουγκράι να απομακρύνει πάνω στην γραμμή ο Πασαλίδης για να ακολουθήσει το ροντέο στην συνέχεια. Στο 56' ο Βαλιέντε με τρομερό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1. Στο 61' ο Ατρόμητος κέρδισε φάουλ ο Γιαννούλης το εκτέλεσε και ο Μουνάφο άθελα του με κεφαλιά προς τα πίσω σημείωσε αυτογκόλ για το 2-1.  Στο 63' ο Μανιάς χάνει τεράστια ευκαιρία από το μισό μέτρο με τον Μέγιερι να τον σταματάει και στην εξέλιξη της φάσης μετά από κόρνερ ο Ροδίτης φορ να κάνει με κεφαλιά το 2-2 παίρνοντας ουσιαστικά το αίμα του πίσω. Στο 80' η αρκαδική ομάδα αγγίζει το γκολ με τον Μανιά να αδειάζει τον Ρισβάνη αλλά το παλσέ του να σταματά και πάλι στον Μέγιερι και τον Ατρόμητο με μία ακόμα στημένη μπάλα να τιμωρεί τον Αστέρα στο 88' με τον Κουούρη να κάνει το 3-2 με το παιχνίδι να ολοκληρώνεται με ευκαιρία για τον Αστέρα Τρίπολης με το σουτ του Μουνάφο μέσα από την περιοχή να φεύγει πάνω από τα δοκάρια.

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Μέγιερι, Σάκιτς, Γιαννούλης, Χατζηισαίας, Ρισβάνης, Μπουσούλατζιτς, Μάντσον, Ουγκράι (80' Κωτσόπουλος), Μπρούνο (80' Ούμπιδες), Βασιλακάκης (63' Μούγιακιτς) Κουλούρης

Aστέρας Τρίπολης (Σάββας Παντελίδης): Αθανασιάδης, Βλάχος, Μαρτίνες, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Βαλιέντε (67' Ιγκλέσιας), Μουνάφο, Καλτσάς, Τσιλιανίδης (46' Φερνάντες), Τόνσο, Μανιάς (86' Μπελόκ.

Ειδήσεις: 

9 Σχόλια

οταν κανεις παλι πεναλτυ παιδικη χαρα,οταν το γιδι ο μανιας πρεπει να χασει 3-4 απο τα αχαστα για να βαλει ενα γκολ,οταν ,οταν οταν,δεν μιλαμε για ατυχια αλλα καθαρα για ανικανοτητα- λακαμια πειτε το οπως θελετε

Ενδιαφέρουσα πρόταση : Eπειδή χάνουμε τους αγώνες μετά το 87΄ , πρέπει να απαιτήσουμε από την ΕΠΟ οι αγώνες που δίνει ο Αστέρας να τελειώνουν στο 86 ώστε να μην προλαβαίνει να χάσει !!!!!!!!!!!! Και κανένα ξόρκι δεν θα έβλαπτε ..........

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση...αμυντική προσήλωση μηδενική,δυσκολία στο γκολ,κ άγω άμα κάνω 20 ευκαιρίες θα βάλω κ ένα κ φόβος για πρώτη φορά παντελιδη βγάζει φορ κ βάζει χάφ κ τρώει το γκολ....τιμωρία.....Βάλα το δουβικα να πάρεις το ματς είχε βγει όλος μπροστα ο Ατρόμητος βγαίναμε πολλές φορές,κ μεγάλη έλλειψη ηγετηηηηηηηηηηηηηηηηη

Είναι σίγουρο πως τόσο αλλοπρόσαλλη ομάδα δεν σχετίζεται με τσιπροκαμμένους;

Πρεπει να βαλει το χερι στην τσεπη η Διοικηση και να κανει 3-4 μεταγγραφες τον Γεναρη για να μην κοντραριζομαστε με τον Λεβαδειακό για το ποιος θα πεσει κατηγορια.

περσι με τους ιδιους παικτες τα επαιρνες τα ματς,φετος τα χανεις.για βρες ρε παντελιδη τι κανεις λαθος.γιατι κατι κανεις λαθος συνεχεια και χανεις.δεν μπορει να κανεις τα ιδια λαθη φετος συνεχεια.ελεος.

Ήρθε η ώρα των μεταγραφών: Παντελίδης έξω και Μανιάς έξω. Τότε η ομάδα θα πετάει απο μόνη της.

χθες δεν υπηρχε ατρομητος ειδικα στο δευτερο ημιχρονο και ο παντελιδης κοιταγε να μην φαει γκολ. η ομαδα παει γιατι εχει φυσικη κατασταση.ο νοων νοειτω.πλανο και τακτικη δεν υπαρχει ,ουτε περσι υπηρχε.ευτυχως που υπαρχει γυμναστης.μακραν ο καλυτερος και δεν το εχετε παρει χαμπαρι.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.