Στο φουλ οι μηχανές ενόψει Συνδιάσκεψης της Δημοκρατικής Συμπαράταξης (pics,vid)

Στο φουλ οι μηχανές ενόψει Συνδιάσκεψης της Δημοκρατικής Συμπαράταξης (pics,vid)

Μάιος 09, 2016 - 20:39
4 σχόλια

Τη Δευτέρα 9 Μαΐου πραγματοποιήθηκε στην Τρίπολη ανοιχτή Πολιτική εκδήλωση μεταξύ στελεχών της Δημοκρατικής Συμπαράταξης (ΠαΣοΚ, ΔΗΜΑΡ, Κινήσεις Πολιτών) προκειμένου να συζητηθούν τα πρώτα κείμενα των εισηγήσεων ενόψει Προγραμματικής Συνδιάσκεψης. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα κείμενα που συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια της σημερινής συνάντησης ήταν για την Παιδεία, το Πολιτικό Σύστημα, την Ευρώπη και την Διοικητική Μεταρρύθμιση.

Ένας ακόμη στόχος για το ΠαΣοΚ αποτελεί η ισχυροποίηση του σχήματος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης που, σύμφωνα με πηγές του ΠαΣοΚ, θα επιτευχθεί με την οργανωτική συγκρότηση του κόμματος σε περιφερειακό επίπεδο.

Η Συνδιάσκεψη είναι το μεγάλο στοίχημα για να αποδείξει η παράταξη ότι μπορεί να ανταποκριθεί στις προκλήσεις των καιρών.
Την εκδήλωση προσφώνησε ο Γραμματέας της Νομαρχιακής κ. Καστανός ο οποίος μίλησε για την Πανελλαδική Συνδιάσκεψη της Δημοκρατικής Συμπαράταξης η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Μαΐου. Θα ξεκινήσει στις 11.00 το πρωί του Σαββάτου στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» στο ΣΕΦ, με τις ομιλίες της προέδρου του ΠαΣοΚ Φώφης Γεννηματά, του προέδρου της ΔΗΜΑΡ  Θανάση Θεοχαρόπουλου και του εκπροσώπου των Κινήσεων Πολιτών για την Σοσιαλδημοκρατία Γιάννη Τούντα.

Ομιλητές στην εκδήλωση της Τρίπολης ήταν οι:
-Ανδρέας Σπυρόπουλος Μέλος Π.Σ ΠαΣοΚ
-Δημήτρης Βελεγράκης Μέλος Κ.Ε ΔΗΜΑΡ
-Ιωάννη Τούντα εκ μέρους των Κινήσεων Πολιτών

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τι δήλωσε ο κ. Σπυρόπουλος, μέλος Π.Σ ΠαΣοΚ λίγο προτού ξεκινήσουν οι διεργασίες της εκδήλωσης.
Ο κ. Σπυρόπουλος μεταξύ άλλων μίλησε για τις προτάσεις και το πολιτικό πλαίσιο το οποίο πρέπει να αποκτήσει η Ελλάδα μετά το μνημόνιο ξεφεύγοντας από τη στρατηγική του μνημονίου: «Πρέπει να ξεκινήσουμε να εμπνεύσουμε τους νέους ανθρώπους και να τους κάνουμε να επιστρέψουν ενεργά στην πολιτική».

Φυσικά δεν θα μπορούμε να μην σχολιάσει και το φορολογικό και ασφαλιστικό νομοσχέδιο που ψηφίστηκε χθες στη Βουλή, που αποτελούν ένα ακόμα πλήγμα στα μικρά στρώματα και πλήττουν τους νέους ανθρώπους, επισφραγίζοντας έτσι την αδιέξοδη πολιτική που ακολουθεί η συγκυβέρνηση.
 

Video: 

ArcadiaPortal.gr Ανοιχτή πολιτική εκδήλωση Δημοκρατικής Συμπαράταξης στην Τρίπολη


4 Σχόλια

Δυστυχώς ημηχανή σας κύριοι δεν μπορεί πλέον να παρει μπροστά γιατί έχει χτυπήσει ΜΠΙΕΛΑ.

Μη το λες αυτό. Φαίνεται ότι θα ξαναδουλέψει, εφόσον υπάρχουν ακόμη " ζωντανά" που τους ακούν και τους υποστηρίζουν.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.