Στο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Καρδίτσας η Θεατρική Ομάδα Μεγαλόπολης

Στο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Καρδίτσας η Θεατρική Ομάδα Μεγαλόπολης

Φεβρουάριος 27, 2015 - 15:02
0 σχόλια

Και το "σύμπαν συνωμότησε" κυρίες και κύριοι, καθώς η Θεατρική Ομάδα Μεγαλόπολης διαγράφεται από τη λίστα των αναπληρωματικών και θα αποτελέσει μέλος του dream team για το 31ο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Καρδίτσας.

Μετά από αδυναμία της Θεατρικής Ομάδας Βόλου να παρευρεθεί στο Φεστιβάλ, η δική μας Μεγαλοπολίτικη ομάδα λαμβάνει τη σκυτάλη και οι συμμετοχές διαμορφώνονται πλέον ως εξής:

1) Δημοτικό Θέατρο Μαραθώνα με το έργο «Γέρμα» του Φρ. Γκ. Λόρκα

2)Θεατρική Ομάδα του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας με το έργο «Δον Καμίλο» του Σωτήρη Πατατζή

3)Θεατρική Ερασιτεχνική Ομάδα Ν.Π.Δ.Δ. «Δημήτρης Βικέλλας» του Δήμου Κηφισιάς με το έργο «Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα» του Γιώργου Τζαβέλλα

4)Θεατρικό Εργαστήρι Δήμου Κορινθίων με το έργο «Πες πως είναι αύριο πες πως ήταν χθες» (5 μονόπρακτα σε κείμενα των : Μ. Ευθυμιάδη, Γ. Σκούρτη, Π. Κοροβέση και Μ. Ποντίκα)

5)Καλλιτεχνικός Πολιτιστικός Σύλλογος Δ.Ε. Βοιών Μονεμβασίας Λακωνίας «Τέχνη χρω» με το έργο «Ο Πατέρας» του Αυγούστου Στρίντμπεργκ

6) Θεατρική Ομάδα Μεγαλόπολης Αρκαδίας με το έργο «Ρώσικη Σαλάτα» (3 κωμικά μονόπρακτα του Άντον Τσέχωφ «Η επέτειος» – «Αρκούδα» – «Πρόταση γάμου»)

7)Θεατρική Ομάδα Πάτρας «ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ» με το έργο «2 ½ φόνοι και 1 buldog» των Μ. Ρέππα – Θ. Παπαθανασίου

8) Π.Γ.Σ. «Ο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ» Βέροιας με το έργο «Ο βάλτος είναι πάντα εκεί…» του Γιάννη Ταϊπλιάδη

Η επόμενη παράσταση της Θεατρικής Ομάδας Μεγαλόπολης θα δοθεί την Κυριακή, 8 Μαρτίου 2015 στο Μαλλιαροπούλειο Δημοτικό Θέατρο στην Τρίπολη ενώ η προγραμματισμένη διαγωνιστική της παράσταση για το Φεστιβάλ, θα δοθεί την Πέμπτη, 26 Μαρτίου 2015 στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Καρδίτσας!

Το 31ο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Καρδίτσας εκτός από τις παραστάσεις θα περιλαμβάνει και μια σειρά από τιμητικά αφιερώματα σε σημαντικές προσωπικότητες από το χώρο του θεάτρου και της Τέχνης καθώς επίσης και πολλές παράλληλες δράσεις που θα ανακοινωθούν προσεχώς.
Τυχεροί λοπόν όσοι διαμένουν κοντά ή εντός Καρδίτσας και όσοι μπορούν να παρευρεθούν εκεί!

Τέλος,
Μπράβο παιδιά! Είμαστε ήδη περήφανοι! 

Όλγα Βασιλοπούλου

Από το megalopoli-fm.blogspot.gr

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.