Στο φεστιβάλ αθλητικών ακαδημιών του ΟΠΑΠ στο Άργος το Λεωνίδιο (pics)

Στο φεστιβάλ αθλητικών ακαδημιών του ΟΠΑΠ στο Άργος το Λεωνίδιο (pics)

Φεβρουάριος 21, 2017 - 19:25
0 σχόλια

Στο φεστιβάλ αθλητικών ακαδημιών ποδοσφαίρου που διοργανώνει ο ΟΠΑΠ σε διάφορες περιοχές της Ελλάδος πήραν μέρος και οι ακαδημίες του Λεωνίδιου την περασμένη Κυριακή (19/2) στο Άργος.

Αναλυτικά φωτογραφίες και όσα αναφέρει το Λεωνίδιο για την συμμετοχή του στο φεστιβάλ αθλητικών ακαδημιών του ΟΠΑΠ στην επίσημη σελίδα του στο facebook

Τη Κυριακή 19/02 η ποδοσφαιρική ακαδημία του συλλόγου μας πήρε μέρος στο καθιερωμένο πλέον φεστιβάλ του ΟΠΑΠ, στο γήπεδο του Αργους. Προπονητές και παιδιά συμμετείχαν σε δραστηριότητες που σκοπό είχαν να διασκεδάσουν, να μορφώσουν και να τους ευαισθητοποιήσουν. Πλήθος γονέων και συγγενών έδωσαν βροντερό παρών στη κερκίδα του σταδίου , οι οποίοι ενημερώθηκαν για σημαντικά θέματα που αφορούν τους μικρούς αθλητές. Μια αρκετά ενδιαφέρουσα εκδήλωση λοιπόν προσφορά του ΟΠΑΠ για τις ακαδημίες που βρίσκονται στο δίκτυό του ανά την Ελλάδα.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.