Στο Φεστιβάλ Αθλητικών Ακαδημιών του ΟΠΑΠ οι Ακαδημίες του Απόλλωνα Τυρού!

Στο Φεστιβάλ Αθλητικών Ακαδημιών του ΟΠΑΠ οι Ακαδημίες του Απόλλωνα Τυρού!

Μάρτιος 13, 2018 - 19:20
0 σχόλια

Στο Φεστιβάλ Αθλητικών Ακαδημιών του ΟΠΑΠ, που διεξήχθη χτες Κυριακή 11 Μαρτίου στο γήπεδο Περιστερίου, συμμετείχαν οι Ακαδημίες του Απόλλωνα Τυρού!

Η ανακοίνωση του Συλλόγου:

"Μπροστά σε όλα αυτά τα θλιβερά που παρακολουθούμε να συμβαίνουν στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο η αλήθεια είναι όχι έκπληκτοι, ευτυχώς υπάρχει και το άλλο ποδόσφαιρο το κανονικό που αφήνει μια χαραμάδα ελπίδας στο μαύρο.

Xθές Κυριακή 11/3/2018 δύο ομάδες από τις ακαδημίες του Α.Σ. Απόλλωνα βρέθηκαν στο Γήπεδο Περιστερίου συμμετέχοντας στο Φεστιβάλ Αθλητικών Ακαδημιών υπό την αιγίδα του ΟΠΑΠ.
Εκεί είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν πάνω από όλα το παιχνίδι, μαθαίνοντας τις μεγάλες αξίες του αθλητισμού: το ευ αγωνίζεσθαι, την ομαδικότητα, την αφοσίωση και το σεβασμό.

Το Δ.Σ. του Α.Σ. Απόλλων θα ήθελε να ευχαριστήσει τα ίδια τα παιδιά και τους γονείς τους για τη συμμετοχή τους, τον προπονητή των Ακαδημιών του Συλλόγου μας Νίκο Παρασκευά για την καθοδήγηση καθώς και όποιον άλλο βοήθησε ώστε να είμαστε παρόντες σε αυτή την πολύ ευχάριστη και δημιουργική εκδήλωση.

Ευελπιστούμε στο μέλλον να μας δοθεί και πάλι η δυνατότητα ως Ακαδημία, να βρεθούμε σε παρόμοιες εκδηλώσεις που μόνο χαρά προσφέρουν σε όλους μας".

Από: leonidion.gr

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.