Στο ΦΕΚ οι πράξεις αναγκαστικών απαλλοτριώσεων σε Αρκαδία και Λακωνία για το έργο διαχείρισης των απορριμμάτων

Στο ΦΕΚ οι πράξεις αναγκαστικών απαλλοτριώσεων σε Αρκαδία και Λακωνία για το έργο διαχείρισης των απορριμμάτων

Ιανουάριος 14, 2020 - 21:05
6 σχόλια

Νίκας: Στόχος η απαλλαγή της Πελοποννήσου από τη ντροπή των σκουπιδιών και των χωματερών

“Πολύ σημαντικό βήμα στην κατεύθυνση της διαχείρισης των απορριμμάτων” χαρακτήρισε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας την δημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως -σήμερα Τρίτη 14 και χθες Δευτέρα 13 Ιανουαρίου- των πράξεων κήρυξης αναγκαστικής απαλλοτρίωσης εκτάσεων σε Αρκαδία και Λακωνία, οι οποίες θα φιλοξενήσουν υποδομές του συστήματος κεντρικής διαχείρισης των σκουπιδιών της Περιφέρειας.

Συγκεκριμένα, η πράξη που αφορά την έκταση 278.103,70 τ.μ. στην Αρκαδία (Ραψομάτη), για την κατασκευή ΜΕΑ – ΧΥΤΥ (μονάδα επεξεργασίας απορριμμάτων και χώρος υγειονομικής ταφής υπολειμμάτων), δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ χθες Δευτέρα 13 Ιανουαρίου (Τεύχος Δ΄, φύλλο 1).

Η πράξη που αφορά την έκταση 91.050,96 τ.μ. στη Λακωνία (Ξηροκαμπιά της ΔΚ Σκάλας), για την κατασκευή ΜΕΑ – ΧΥΤΥ, δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ σήμερα Τρίτη 14 Ιανουαρίου (Τεύχος Δ΄ φύλλο 2).

“Βρισκόμαστε ένα βήμα πιο κοντά στην κεντρική διαχείριση των απορριμμάτων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, η εφαρμογή της οποίας θα σημάνει την απαλλαγή της από την ντροπή των σκουπιδιών και των χωματερών” σημείωσε ο Π. Νίκας.

ΦΕΚ Αρκαδία

ΦΕΚ ΛΑΚΩΝΙΑ

Δελτίο Τύπου


6 Σχόλια

Ο γατοπουλος mpezos where they are?..... Τόσα κανάλια περιμένουν. ....τόσες ειδήσεις...

Να το ξαναπώ .Ο Νίκας....... ανακοινώνει το ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ ΤΑΤΟΥΛΗ , για το οποίο τον πολέμησαν σφόδρα , αυτός και η Νέα Δημοκρατία προεκλογικά .

Έτσι έτσι, όλα έργα Τατούλη και Παυλή είναι Δεν τα υλοποίησαν βέβαια αλλά είχαν όλη την καλή διάθεση... Έργα απ το τσεπάκι, χα χα... Γεμίσαμε τραγικούς "πρώην"...

Κάποιους σαν τον @14:24 έπρεπε να τους αποκλείουν τα site . Δεν μπορεί να υβρίζονται πολιτικοί σαν τον Τατούλη για έργα όπως τα σκουπίδια της Πελοποννήσου . ΝΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΟΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΟ ΤΑΤΟΥΛΗ .

Σώπα ρε μεγάλε να έχουμε λογοκρισία γιατί γράφουμε εναντίων του μπαρμπαστρουφ ,και της Ντιναρας !Η μήπως ο Πετραν είναι εθνικό σύμβολο και πρέπει να τιμωρηθεί οποίος γράφει εναντίων του

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.