Στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλλες ο δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας (pics)

Στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλλες ο δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας (pics)

Νοέμβριος 19, 2019 - 21:00
0 σχόλια

Στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο προσκεκλημένος του Ευρωβουλευτή κ. Στέλιου Κυμπουρόπουλου βρέθηκε ο δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας κ. Γιώργος Καμπύλης, συνοδευόμενος από  τον αντιδήμαρχο κ. Σαμαρτζή Γιώργο στο πλαίσιο της συνάντησης εργασίας με θέμα την υιοθέτηση βιώσιμων και έξυπνων πολιτικών για ένα καλύτερο μέλλον στην Ευρώπη.

Στις 19 Νοεμβρίου συμμετείχαν σε ειδικό συνέδριο απαρτιζόμενο από έλληνες ακαδημαϊκούς, εκπροσώπους του Ευρωκοινοβουλίου και της Ευρωπαϊκής επιτροπής όπως και πολλοί ακόμα δήμαρχοι νησιωτικών και ορεινών περιοχών προκειμένου να ενημερωθούν για τις εξελίξεις πάνω στις βιώσιμες πολιτικές. 

Όπως ανέφερε ο δήμαρχος σε ανάρτηση του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης « Η υιοθέτηση βιώσιμων και έξυπνων πολιτικών είναι βασική μας προτεραιότητα για την ανάπτυξη του Δήμου μας»

Ομιλητές στην συνάντηση μεταξύ άλλων ήταν ο κ. Κυμπουρόπουλος ο οποίος μίλησε για τις «ευκαιρίες και τις προκλήσεις της Πολιτικής Συνοχής 2021-2027», ενώ ο  W. Sluijter ανέπτυξε το θέμα  «Έξυπνη και βιώσιμη ανάπτυξη και εφαρμογή του προγράμματος»

Οι εκπρόσωποι του δήμου Βόρειας Κυνουρίας είχαν την ευκαιρία να  γνωρίσουν βέλτιστες πρακτικές βιώσιμων και έξυπνων πολιτικών που αφορούν τις σε αγροτικές και νησιωτικές περιοχές.

Οι γνώσεις που έλαβε ο δήμαρχος και ο αντιδήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας οπωσδήποτε να ωφελήσουν τον δήμο αφού στόχος είναι η χάραξη νέων βιώσιμων πολιτικών.

Να αναφέρουμε ότι ο δήμος μπορεί να έχει την ευκαιρία μέσω χρηματοδοτικών προγραμμάτων από την Ευρωπαϊκή Ένωση να αναπτύξει πολιτικές βασισμένες στην έξυπνη και βιώσιμη ανάπτυξη, την πράσινη ανάπτυξη και οι ανανεώσιμες και Αειφορικές πηγές ενέργειας.

Πηγή:.astrosnews.gr


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.