Στο «Euroleague Show ERT» ο Γιάννης Καστρίτης

Στο «Euroleague Show ERT» ο Γιάννης Καστρίτης

Φεβρουάριος 11, 2017 - 10:37
0 σχόλια

Στην αθλητική εκπομπή "Euroleague Show ERT" στην κρατική τηλεόραση βρέθηκε το βράδυ της Παρασκεύης 10 Φεβρουαρίου ο Αρκάς coach Γιάννης Καστρίτης καλεσμένος του Βαγγέλη Ιωάννου και του Κώστα Σωτηρίου.

Ο coach των Τρικάλων έδωσε την τεχνική ανάλυση του αγώνα του Ολυμπιακού με την Ζαλγκίρης σχολιάζοντας παράλληλα και τις υπολοίπες αναμετρήσεις που ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής της  euroleague.

Επίσης ο Αρκάς τεχνικός έκανε αναφορά και στην δεύτερη Ελληνική ομάδα που παίρνει μέρος στην διοργάνωση τον Παναθηναϊκό για την μέχρι τώρα πορεία ενώ έδωσε και την δική του άποψη για την φετινή euroleague, την συνέχεια της, τα play off και final 4 της Κωνσταντινούπολης.

Άξιο αναφοράς είναι και το γεγονός πως ο Γιάννης Καστρίτης αποκόμισε τα εγκωμιαστικά σχόλια των δύο έμπειρων μπασκετικών δημοσιογράφων (Ιωάννου-Σωτηρίου) με τον ίδιο να μην ξεχνά τον Αρκαδικό και να απαντάει σε ερωτήσεις στο πως ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.