Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος οι Πανελλήνιοι Αγώνες τένις από τον ΣΑΤ (vid)

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος οι Πανελλήνιοι Αγώνες τένις από τον ΣΑΤ (vid)

Φεβρουάριος 22, 2017 - 12:46
4 σχόλια

Το τένις δεν αποτελεί τυχαία το δεύτερο πιο δημοφιλές άθλημα στον κόσμο, με τους αθλούμενους να ξεκινούν από την ηλικία των 4 ετών να μαθαίνουν το άθλημα και να αποκομίζουν πολλά και διαφορετικά οφέλη για την υγεία τους. 

Ο Σύλλογος Αντισφαίρισης Τρίπολης για δεύτερη φορά διοργανώνει  τους Πανελλήνιους αγώνες τένις στην Αρκαδία και υποδέχεται τους καλύτερους τενίστες του μέλλοντος.

Ο πρόεδρος του συλλόγου, Αθανάσιος Αργειτάκης, σε συνέντευξη την οποία παραχώρησε μίλησε για τη διοργάνωση η οποία θα γίνει στις απόλυτα άρτιες εγκαταστάσεις του Συλλόγου οι οποίες είναι από τις καλύτερες και πιο σύγχρονες στην Πελοπόννησο.

Έτσι, για πέντε ημέρες, από τις 24 έως τις 28 Φεβρουαρίου 2017, ο ΣΑΤ θα φιλοξενήσει τους Πανελλήνιους Αγώνες Τένις Junior, όπου αγόρια και κορίτσια ηλικίας έως 16 ετών (U16 και U12) θα προβάλλουν το ταλέντο τους, διεκδικώντας μια θέση στην κατάταξη.

Ο κ. Καλτεζιώτης Πέτρος γραμματείας του ΣΑΤ μίλησε για το γεγονός το οποίο θα χαρίσει θέαμα και δυνατές συγκινήσεις στο κοινό το οποίο θα βρεθεί το πενθήμερο αυτό στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου στο  6ο χλμ. Ε.Ο. Τρίπολης-Σπάρτης.

Τα αστέρια του μέλλοντος στο τένις είναι οι υποσχόμενοι καλύτεροι αθλητές στις κατηγορίες τους και θα παρουσιάσουν ένα σπουδαίο αθλητικό γεγονός της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης.

Οι αγώνες είναι βαθμολογούμενοι και οι συμμετοχές αναμένεται να ξεπεράσουν τις 200. Οι νεαροί αθλητές μαζί με τους γονείς τους και τους προπονητές των συλλόγων θα δημιουργήσουν σημαντική επισκεψιμότητα στην Αρκαδία για περισσότερες από πέντε ημέρες. Η πληρότητα στα ξενοδοχεία της περιοχής είναι στο 100% με τους αθλητές αλλά και τους συνοδούς τους να απολαμβάνουν τις ομορφιές της περιοχής.

Η επιλογή του ΣΑΤ από την Ελληνική Ομοσπονδία Αντισφαίρισης για τη διοργάνωση των Πανελλήνιων Αγώνων, με κριτήριο ότι οι αθλητικές εγκαταστάσεις του συλλόγου είναι από τις πιο σύγχρονες της Πελοποννήσου, αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και αναγνώριση των προσπαθειών του συλλόγου  για την ανάδειξη του αθλήματος του τένις.

Το γεγονός αυτό σηματοδοτεί, επίσης, ότι η Αρκαδία διαθέτει τις δυνατότητες να αναδειχθεί ως τόπος διεξαγωγής σημαντικών τουρνουά τένις, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στην ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού και στην ενίσχυση της τοπικής οικονομίας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΑΤ, καλεί όλους να δώσουν το «παρών» στο σημαντικό αυτό αθλητικό γεγονός και να παρακολουθήσουν συναρπαστικούς αγώνες από τους καλύτερους νέους αθλητές στο άθλημα του τένις.

Τις επόμενες ημέρες η Οργανωτική Επιτροπή θα δημοσιοποιήσει το πρόγραμμα και τις ώρες διεξαγωγής των αγώνων.

Έφ.Κ
 

Video: 

ArcadiaPortal.gr Πανελλήνιοι Αγώνες Τένις Junior στον ΣΑΤ


4 Σχόλια

Ζήτω η Ελληνική νοοτροπία..!! Ματαιοδοξία..αλλαζονεία, διαφήμιση,αδιαφορία.. Πάντα ΕΓΩ ,σπανίως ΕΜΕΙΣ. Και περιμένουμε να τα "βρουν" οι πολιτικοί ταγοί μας.Ανέθεσε η Ομοσπονδία Τένις σε 2 συλλόγους της ΤΡΙΠΟΛΗΣ τη διοργάνωση ενός βαθμολογούμενου Πανελληνίου Πρωταθλήματος, στο ΣΑΤ και την ΑΕΚ.Οι διοικούντες τους Συλλόγους δεν μπορούσαν να συννενοηθούν και να εμφανισθούν σε μια κοινή συνέντευξη; Η προβολή τους προέχει; Η εντύπωση που δημιουργείται σε όσους παρακολουθούν τη συνέντευξη, λογικά, δεν θα είναι πως εκεί στη ΤΡΙΠΟΛΗ οι Σύλλογοι του τένις "σφάζονται"; Πόσο μας τιμά αυτό;; ΚΡΙΜΑ!!

@21:17 - Προσπαθείς να δημιουργήσεις θέμα εκεί που δεν υπάρχει. Ο κάθε σύλλογος φιλοξενεί αγώνες διαφορετικών κατηγοριών οπότε δεν προκύπτει θέμα κοινής συνέντευξης τύπου και δεν υπάρχει "σφάξιμο". Αρκετά με την μιζέρια σε αυτή την πόλη.

Οποιος γνωριζει τα τενιστικα τοπικα δρωμενα, ξερει οτι οι συλλογοι της πολης μας συνεργαζονται χωρις κανενα προβλημα. Το τενις και ο αθλητισμος ενωνει!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.