Στο εδώλιο ο Γιώργος Παπανδρέου

Στο εδώλιο ο Γιώργος Παπανδρέου

Ιανουάριος 09, 2017 - 17:11
9 σχόλια

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα βρεθεί στις 19 Ιανουαρίου ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος του ΠαΣοΚ Γιώργος Παπανδρέου.

Ο κ. Παπανδρέου ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών καλείται να αντικρούσει τις κατηγορίες που του αποδίδονται για τις πολυσυζητημένες προεκλογικές εξαγγελίες και οικονομικές υποσχέσεις του 2009 ότι «λεφτά υπάρχουν». Εξαγγελίες και υποσχέσεις με τις οποίες κέρδισε τις εκλογές.

Ο αρχηγός του ΠαΣοΚ θα καθίσει στο εδώλιο μετά από αγωγή που έχει καταθέσει εναντίον του ο απόστρατος πλωτάρχης του Πολεμικού Ναυτικού Παναγιώτης Σταμάτης, ο οποίος ζητά από τη Δικαιοσύνη να υποχρεωθεί ο κ. Παπανδρέου να του καταβάλει 260.000 ευρώ συν τους νόμιμους τόκους. Ο κ. Σταμάτης ζητά το ποσό αυτό ως χρηματική ικανοποίηση για την ηθική βλάβη που του προκάλεσε ο πρώην πρόεδρος του ΠαΣοΚ και για την παράνομη προσβολή της προσωπικότητάς του λόγω των προεκλογικών εξαγγελιών του, οι οποίες ουδέποτε τηρήθηκαν.

Ειδήσεις: 

9 Σχόλια

O Τζέφρι στερείται ικανότητας προς καταλογισμό και θα αθωωνόταν ακόμα και αν υπήρχε εναντίον του βάσιμη κατηγορία. Εδώ δεν υπάρχει καν εδώλιο και κατηγορία γιατί πρόκειται για αγωγή από την οποία αποδεικνύεται τι στελέχη έχουν οι ένοπλες δυνάμεις που δεν ντρέπονται να πουν ότι τους έπεισε ο Τζέφρι. Πιο γελοίος ο ενάγων

Κανεις μεγαλο λαθος φιλε, να παει στο εδωλιο ναι, γιατι ειπε ψεματα. Κανονικα πρεπει να κατα-δικαστει για εσχατη προδοσια...ο αλητη

Γιατί κοπανιόμαστε ρε παιδιά; αφού ψηφίστηκε από τον Ελληνικό λαό (με τις ευλογίες ΔΝΤ-ΕΕ-ΜΜΕ κ.λ.π. συνεργαζόμενων δυνάμεων)έγινε πρωθυπουργός. Αργά για δάκρυα.......λαεεεεεε!

Σας λέει τίποτα το όνομα Μαργαρίτα Τσάντ; ΄ή καλλίτερα Μαργαρίτα Τσαντ-Παπανδρέου; Είναι η μαμά του Jefry .Αυτού που Μας εξόντωσε, μας κατέστρεψε, ξεπούλησε ό,τι πιο Ιερό έχουμε στην ζωή μας: την ίδια την Πατρίδα ΜΑΣ!... Μας έριξε επίτηδες στα δίχτυα του ΔΝΤ, δηλ. των Εβραίων παγκοσμιοποιητών τοκογλύφων, εκποιώντας και υποθηκεύοντας ολόκληρη την τωρινή Ελλαδική επικράτεια!!! ρίχνοντάς μας στα δόντια του μακάβριου ΔΝΤ;... Και τώρα... πάνε να κάνουνε την κηδεία της Ελλάδας ΜΑΣ!!! Θα τον αφήσουμε;

Το ποσό άχρηστος λαός ειμαςτε φενεται που γυρίζει ολη στην Ελλάδα και δεν τον έχει γιουχάρει κανείς !Γυριζει στην Σκιάθο με την Γκαμήλα γκομενα του και δεν τρέχει τίποτα !πηγε στην μεγαλοπολη και κάποια τροκανια έβγαζαν μαζί του φωτό στην πλατεία !Αν ήτανε σε άλλη χώρα με αυτά που εκανε θα την είχε εγκαταλείψει γιατι θα τον έγδερναν !Εδω δυστυχώς θα περάσουν πολλα χρονια για να διώξουμε το ραγιά απο πάνω μας !

Μην ξεχνάμε ότι προστατεύεται από Σόρος και τα συστημικά ΜΜΕ και συστημικές τράπεζες που δυστυχώς δεν ανήκουν στους Έλληνες...... ααααα ξέχασα έχει πάρει και την ευλογία του οικουμενικού πατριάρχη.......... και μετά λέμε <<ρε που πάμε>>!

John Paulson. Έβγαλε δισεκατομμύρια από το «δημοψήφισμα. George Soros. Προνομιακός συνομιλητής του Παπανδρέου. Ήταν αυτός που μαζί με τον Προβόπουλο, έδωσε το έναυσμα για «τιτανικό» αφού είχε ολοκληρωθεί η πώληση των CDS του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.Nuriel Rubini. Προνομιακός συζητητής του Παπανδρέου. Οι δηλώσεις του για έξοδο της Ελλάδας από το Ευρώ μετά τις συναντήσεις του με τον «Έλληνα» πρωθυπουργό, έβαζαν φωτιά στα Spreads. Οι φίλοι του Jefri.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.