Στο ΔΣ Τρίπολης οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις

Στο ΔΣ Τρίπολης οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις

Δεκέμβριος 03, 2019 - 12:10
0 σχόλια

Σας καλούμε την 4η Δεκεμβρίου 2019 ημέρα Τετάρτη και ώρα 14.30 να προσέλθετε στην αίθουσα Αλεξόπουλου Παναγιώτη του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Τρίπολης, στο δεύτερο (β) όροφο, σε κατεπείγουσα Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου προς λήψη απόφασης για τα πιο κάτω θέματα, λόγω έναρξης της εορταστικής περιόδου Χριστουγέννων 2019 και Πρωτοχρονιάς 2020.

  • Αναμόρφωση προϋπολογισμού για την εκτέλεση της υπηρεσίας: «Εορταστικές Εκδηλώσεις Χριστουγέννων 2019 – Πρωτοχρονιάς 2020»
  • Αναμόρφωση προϋπολογισμού για την εκτέλεση της υπηρεσίας: «Διοργάνωση – πραγματοποίηση δράσεων στα πλαίσια λειτουργίας του χριστουγεννιάτικου χωριού & θεματικού πάρκου στην Πλ. Άρεως & λοιπές εκδηλώσεις στην Τρίπολη από 07/12/2019 έως 04/01/2020
  • Αναμόρφωση προϋπολογισμού για την εκτέλεση της προμήθειας: «Προμήθεια χριστουγεννιάτικων ειδών ηλεκτρολογικού εξοπλισμού για την διακόσμηση της πόλης»
  • Περί παραχώρησης τμήματος της Πλατείας Άρεως και καθορισμού τιμήματος του, για τη λειτουργία θεματικού πάρκου

 

 H ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ  ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.