Στο ΔΣ Μεγαλόπολης το τοπικό σχέδιο διαχείρισης απορριμμάτων

Στο ΔΣ Μεγαλόπολης το τοπικό σχέδιο διαχείρισης απορριμμάτων

Ιούλιος 22, 2016 - 17:00
0 σχόλια

Σας προσκαλούμε όπως, την 27η του μήνα Ιουλίου του έτους 2016, ημέρα της εβδομάδας Τετάρτη και ώρα 19:30 μ.μ., προσέλθετε στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Μεγαλόπολης, σε τακτική συνεδρίαση, προκειμένου να συζητηθούν και να ληφθούν αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα:

1. Αποδοχή πίστωσης ποσού 187.473,90€ από πιστώσεις Κεντρικών Αυτοτελών Πόρων (Κ.Α.Π.) του Υπουργείου Εσωτερικών ως έβδομη τακτική επιχορήγηση έτους 2016, μηνός Ιουλίου (Ζ΄ κατανομή).

2. ΄Εγκριση διάθεσης πίστωσης - Συμμετοχή του Δήμου στη διοργάνωση εκδήλωσης στην Τοπική Κοινότητα Ακόβου του Δήμου Μεγαλόπολης στις 13/8/2016.

3. Εξέταση αίτησης του Μορφωτικού Συλλόγου Δυρραχιτών περί της δωρεάν παραχώρησης της χρήσης κοινοχρήστου χώρου για τη διοργάνωση πολιτιστικής πανηγυρικής εκδήλωσης στις 14 & 15 Αυγούστου.

4. Έγκριση του Απολογισμού του Νομικού Προσώπου – Σχολικής Επιτροπής με την επωνυμία «Σχολική Επιτροπή Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Μεγαλόπολης» οικ. έτους 2015.

5. Έγκριση του Απολογισμού του Νομικού Προσώπου – Σχολικής Επιτροπής με την επωνυμία «Σχολική Επιτροπή Σχολικών Μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Μεγαλόπολης» οικ. έτους 2015.

6. ΄Εγκριση της αριθμ. 27/2016 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου «Κοινωνική Προστασία & Αλληλεγγύη» Δήμου Μεγαλόπολης, περί αναμόρφωσης του Π/σμού οικ. έτους 2016 για την καταβολή δαπανών δημοσίευσης ανακοινώσεων ενημέρωσης ωφελούμενων στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του.

7. ΄Εγκριση της αριθμ. 37/2016 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Μεγαλόπολης, περί αναμόρφωσης του Π/σμού οικ. έτους 2016 για την καταβολή της ετήσιας συνδρομής της διαδικτυακής εφαρμογής ¨ΔΗΜΟΣ ΝΕΤ¨.

8. Αναμόρφωση του Προϋπολογισμού οικ. έτους 2016 για την ενίσχυση πιστώσεων υφιστάμενων Κ.Α. αυτού για την κάλυψη επειγουσών αναγκών και την καταβολή υποχρεωτικών δαπανών του Δήμου.

9. Αναμόρφωση του Π/σμού οικ. έτους 2016 για την ενίσχυση Κ.Α.Ε. για την καταβολή δαπανών εκτέλεσης έργων του Δήμου λόγω της αναπροσαρμογής του Φ.Π.Α. από 23% σε 24%.

10. Περί της ¨με απευθείας ανάθεση¨ εκτέλεσης της προμήθειας με τίτλο «Προμήθεια υγρών καυσίμων για τις ανάγκες του Δ. Μεγαλόπολης και των Νομικών του Προσώπων» με διαδικασία μέσω διαπραγμάτευσης.

11. ΄Εγκριση της με απευθείας ανάθεση εκτέλεσης κατεπείγουσας προμήθειας υγρών καυσίμων για την κάλυψη επειγουσών αναγκών του Δήμου Μεγαλόπολης – Αναμ/ση του Π/σμού οικ. έτους 2016 - Συγκρότηση της Επιτροπής Ποσοτικής και Ποιοτικής Παραλαβής Προμηθειών ΕΚΠΟΤΑ για την παραλαβή της προμήθειας.

12. ΄Εγκριση διενέργειας της προμήθειας με τίτλο «Προμήθεια σωλήνων άρδευσης στην Τ.Κ. Δυρραχίου» – Αναμόρφωση του Π/σμού οικ. έτους 2016 – Τροποποίηση εν μέρει της αριθμ. 124/2016 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου.

13. Εκτέλεση της εργασίας – παροχή υπηρεσιών με τίτλο «Παροχή Υπηρεσιών Συμβούλου ωρίμανσης του έργου ¨Προμήθεια Συστήματος Απομακρυσμένου Ελέγχου και Διαχείριση του Δικτύου ΄Υδρευσης του Δήμου Μεγαλόπολης¨» - Αναμ/ση του Π/σμού οικ. έτους 2016.

14. Αναμόρφωση του Π/σμού οικ. έτους 2016 για τη δημιουργία νέου Κ.Α.Ε για την κάλυψη επειγουσών αναγκών και την εκτέλεση του έργου «Αποκατάσταση βατότητας δημοτικής οδού από Τ.Κ. Κουρουνιού έως θέση ¨ΨΗΛΟΠΑΝΑΓΙΑ¨ Δ.Ε. Γόρτυνος» - Τροποποίηση του Τεχνικού Προγράμματος έτους 2016.

15. Περί της με ¨απευθείας ανάθεση¨ εκτέλεσης του έργου «Αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης Τ.Κ. Αναβρυτού».

16. ΄Εγκριση του 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα (1ος Α.Π.Ε.) του έργου «Κατασκευή πεζοδρομίου στην Τ.Κ. Λεονταρίου από κεντρική πλατεία προς Παλαιό Δημαρχείο».

17. Χορήγηση παράτασης προθεσμίας εκτέλεσης εργασιών του έργου «Εφαρμογή της μελέτης Οργάνωση Κυκλοφορίας και Στάθμευσης πόλης Μεγαλόπολης».

18. ΄Εγκριση δαπάνης επέκτασης δικτύου διανομής ηλεκτρικής ενέργειας για την εξυπηρέτηση του δημοτικού φωτισμού στη Δ.Κ. Μεγαλόπολης επί της οδού Αρχαίας Λυκόσουρας αριθμ. 6 πλησίον της οικίας της κας Αποστολοπούλου Μαγδαλινής.

19. ΄Εγκριση δαπάνης επέκτασης δικτύου διανομής ηλεκτρικής ενέργειας για την εξυπηρέτηση του δημοτικού φωτισμού στην Τ.Κ. Καρίταινας έξωθεν οικίας Βασιλείου Λαμπράκη.

20. Αντικατάσταση τακτικών μελών πλειοψηφίας της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου – Τροποποίηση των αριθμ. 326/2014 και αριθμ. 445/2015 αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.

21. ΄Εγκριση δαπάνης της εκτός έδρας μετακίνησης αιρετών εκπροσώπων του Δήμου για τη συμμετοχή τους στις εργασίες του Συνεδρίου της Κεντρικής ΄Ενωσης Δήμων Ελλάδας με θέμα «Το προσφυγικό», στη Σάμο, στις 2-3-4 Ιουνίου 2016.

22. Περί της χρήσης του δημοτικού ακινήτου «Ξενώνα Τ.Κ. Βάστα» Δήμου Μεγαλόπολης – Τροποποίηση εν μέρει της αριθμ. 187/2016 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου.

23. ΄Εγκριση του Τοπικού Σχεδίου Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Δήμου Μεγαλόπολης.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΧΙΝΗΣ

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.