Στο δρόμο μένουν 40 εργαζόμενες του Παναρκαδικού και του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Τρίπολης (pics,vid)

Στο δρόμο μένουν 40 εργαζόμενες του Παναρκαδικού και του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Τρίπολης (pics,vid)

Δεκέμβριος 21, 2018 - 13:46
6 σχόλια

Κραυγή αγωνιάς από τις εργαζόμενες στην καθαριότητα του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης και του Ψυχιατρείου Τρίπολης,  οι οποίες φαίνεται ότι θα χάσουν τη δουλειά τους στις 31-12-18.

Nα αναφέρουμε αυτό γίνεται ύστερα από την απόφαση του υπουργού Υγείας, καθώς ανακλήθηκαν οι αναστολές που είχαν επιτύχει οι εργολάβοι καθαριότητας στα Γενικά Νοσοκομεία της Κορίνθου, της Τρίπολης και της Σπάρτης.

Την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου διαμαρτυρία πραγματοποίησαν οι 40 εργαζόμενες που απασχολούνται πάνω από 10 χρόνια στην καθαριότητα του Νοσοκομείου, αφού οι συμβάσεις τους δεν θα ισχύσουν από την 1η Ιανουαρίου.

Σημειωτέον ότι στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο οι συμβάσεις λήγουν στις 31-12-18 και έχει γίνει προκήρυξη για την πρόσληψη προσωπικού μέσω ΑΣΕΠ.

Οι εργαζόμενες καταγγέλλουν τόσο την κυβέρνηση, που βγάζει εκτός τους εργολάβους, όσο και τη διοίκηση του Νοσοκομείου για αδιαφανείς διαδικασίες, αλλά αφήνουν αιχμές για τον τρόπο με τον οποίον έγινε η μοριοδότηση.

Στο πλευρό των εργαζομένων βρίσκονται και οι γιατροί του νοσοκομείου, επισημαίνοντας ότι οι εργαζόμενες δεν πρέπει να χάσουν την δουλειά τους, τονίζοντας ότι το χειρουργείο, η ΜΕΘ, αλλά και ολόκληρο το νοσοκομείο  δεν μπορεί να μείνει ούτε μία ώρα χωρίς καθαριότητα.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τις δηλώσεις των εργαζομένων, του ιατρού κ. Μανώλη Σκαντζού, της προέδρου των εργαζομένων κυρίας Διαμάντως Σαραντοπούλου και τέλος του ιατρού  κ. Τσιλιβαράκη Δημήτρη.

Έφη Καστραντά

Ακολουθεί βίντεο

Video: 

ArcadiaPortal.gr Κραυγή αγωνιάς από τις εργαζόμενες στην καθαριότητα του Παναρκαδικού Νοσοκομείου


6 Σχόλια

Παίρνει τα έργα ο ιδιώτης, φωνάζει ο κόσμος για ποιόν λόγο δεν γίνονται μόνιμες προσλήψεις. Παίρνει τα έργα το κράτος με μόνιμες προσλήψεις, φωνάζει και πάλι ο κόσμος γιατί διώχνουν τον ιδιώτη...

Ρε κορίτσια εσείς πώς μάθατε να καθαρίζετε και δεν μπορεί καμιά άλλη; άσχημα περάσατε, λίγα λεφτά παίρνατε, αλλά στον εργολάβο μείνατε !!!! περίεργο φαίνεται όλο αυτό να έχετε μόνο εσείς δικαίωμα στη δουλειά και κανείς άλλος !!!!

Ο κλάδος που πάντα γίνεται παντιέρα αντίστασης. ..τι θα γίνει εδώ? Μετάταξη και μ ένα μεταπτυχιακό πληρωμή και θέση κομπλέ

Βάλτε κόκκινο γάντι και μαζευτείτε στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ για να πάτε γραμματείς δικαστηρίων

Προς απανταχου ξερολες και πονηριδηδες ,Ο κλαδος των εργολαβων στην καθαριοτητα ειναι ο ποιο βρωμικος γιατι οι εργολαβοι παιρνουν αεριτζιδικα λεφτα χωρις να προσφερουν τιποτα (τεχνογνωσια κσι εξοπλισμους)μονο τις δυστυχες γυναικουλες που εκμεταλευονται.Μετα απο αυτους οι εταιριες σεκιουριτυ.Επρεπε να ειχε μπει εισαγγελεας και να φυλαγανε την στενη οι μισοι επιχειρηματιες απο αυτους.

Οχι,κ εσεις μπορειτε να μαθαιτε.Αλλα οχι μεσα σε λιγες ωρες κ απο ανιδεικευτο προσωπικο!!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.