Στο δρόμο για τις Αρκαδικές Άλπεις του Μαινάλου (pics)

Στο δρόμο για τις Αρκαδικές Άλπεις του Μαινάλου (pics)

Μάιος 09, 2020 - 21:56
0 σχόλια

Όρος Μαίναλον, ένας επίγειος φυσικός παράδεισος γεμάτος ομορφιές που σαγηνεύει στο πέρασμα του και μαγεύει αυτόν που θα αποφασίσει να δει από κοντά όλα όσα του προσφέρει αυτό το μοναδικό βουνό.

Μια ξεχωριστή διαδρομή μέσα στα δέντρα με το έλατο να κυριαρχεί και τα χρώματα της φύσης να δημιουργούν τις δικές τους ξεχωριστές εικόνες, μια βόλτα που οι μυρωδιές κάνουν γεμίζουν τους πνεύμονες αγνό καθαρό Αρκαδικό αέρα.

Πιάνα, Ροεινό, Αλωνίσταινα, Βυτίνα, Ελάτη... Ένας φανταστικός προορισμός που σε κάνει ένα με την φύση, ένα καταπληκτικό τοπίο που σε ταξιδεύει, μια υπέροχη διαδρομή γεμάτη σπάνιες ομορφιές που μόνο η φύση μπορεί να σου χαρίσει.

Ρυάκια, νερά, μικρές βρύσες έλατα, βουνό, πέτρα  και αέρας. Κάθε γωνιά με ένα παγκάκι, με μια θέση για να κάτσεις και να απολαύσεις όλα όσα το Μαίναλο σου προσφέρει απλόχερα. Μικρές υπέροχες γραφικές τοποθεσίες.

Το όρος Μαίναλο και η διαδρομή αυτή μοιάζει με αυτό που φανταζόμαστε και βλέπουμε σε μέρη της Βόρειας Ευρώπης ωστόσο είναι τόσο μα τόσο δίπλα μας και τόσο κοντά μας. Είναι οι δικές μας Αρκαδικές Άλπεις του Μαινάλου που σε συναρπάζουν.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.