Στο «Άξιον Εστί» αφιερωμένο το πρωτάθλημα 7x7 στην Τρίπολη (pics,vid)

Στο «Άξιον Εστί» αφιερωμένο το πρωτάθλημα 7x7 στην Τρίπολη (pics,vid)

Ιανουάριος 10, 2018 - 08:54
1 σχόλια

Αφιερωμένο στον αγώνα του συλλόγου αιμοδοτών Ν. Αρκαδίας «Άξιον Εστί», ήταν για την ποδοσφαιρική ομάδα της Έλευσις , το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου 7Χ7  που διοργανώθηκε στο γήπεδο του  Kick off το 2017.

Στον αγωνιστικό στίβο η Έλευσις, μεταξύ 17 ομάδων,  προκρίθηκε στη δεύτερη θέση. Το έπαθλο, που συνοδεύεται από μικρό χρηματικό ποσό, προσφέρεται για τους σκοπούς του συλλόγου « Άξιον Εστί».

Όπως χαρακτηριστικά επισήμανε  ο «αρχηγός»  της ποδοσφαιρικής ομάδας της Έλευσις Παναγιώτης Σιαβελής : «Το Άξιον Εστί» ήταν και είναι ο σύλλογος που πρωταγωνιστεί στην Αρκαδία και ευρύτερα, στην ενημέρωση για τον παιδικό καρκίνο αποδεικνύοντας   και έμπρακτα  με τις δράσεις του την αλληλεγγύη του στα παιδιά του ογκολογικού του Νοσοκομείου Παίδων. Ο αγώνας του μας ενέπνευσε, όλους εμάς ερασιτέχνες του ποδοσφαίρου,   και  μας ισχυροποίησε την επιθυμία να πράξουμε  το ελάχιστο δίπλα στο σύλλογο, νοιώθοντας  βέβαιοι ότι θα συμπορευτούν πολλοί περισσότεροι στους σκοπούς του «Άξιον Εστί.»

Δελτίο Τύπου

Ειδήσεις: 
Video: 

....Aγώνας για το Άξιον Εστί


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Πολλά μπράβο στα παιδιά της Ομάδας Έλευσις που σε τέτοιους δύσκολους καιρούς, αντί να 'τσεπώσουν' το χιλιάρικο, το προσφέρουν στο Άξιον Εστί! Παράδειγμα προς μίμηση! Παιδιά, πάντα Άξιοι !!!!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.