Στο αρχείο το «πόθεν έσχες» Στουρνάρα

Στο αρχείο το «πόθεν έσχες» Στουρνάρα

Φεβρουάριος 14, 2018 - 20:38
2 σχόλια

Στο αρχείο τέθηκε η υπόθεση ανακριβούς δήλωσης πόθεν έσχες από τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα, καθώς όπως ανακοινώθηκε επισήμως από τη Βουλή, κατόπιν έρευνας των σχετικών δηλώσεων του κ. Στουρνάρα, η Επιτροπή Ελέγχου Δηλώσεων Περιουσιακής Κατάστασης αποφάσισε ότι δεν συντρέχει λόγος παραπομπής της υπόθεσης στη Δικαιοσύνη.

Η συνεδρίαση της Επιτροπής έγινε την 1η Δεκεμβρίου 2017, κατόπιν αιτήματος του ίδιου του πρώην υπουργού Οικονομικών, με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας «Documento» που τον εμφάνιζε να μην έχει δηλώσει την πισίνα που διαθέτει το εξοχικό του στη Σύρο και 150 από τα συνολικά 520 τ.μ. του ακινήτου (κάτι που είχε διαψεύσει κατηγορηματικά ο διοικητής της ΤτΕ).

Μόλις την περασμένη Δευτέρα εν τω μεταξύ, διαβιβάστηκε νέα δικογραφία στη Βουλή για το πόθεν έσχες του κ. Στουρνάρα, η οποία ωστόσο μετά την απόφαση της αρμόδιας Επιτροπής της Βουλής, θα τεθεί επίσης στο αρχείο.


2 Σχόλια

Έχει το ακαταδίωκτο, ξέρουν οι κ.κ. βουλευτές μας όπως όλοι οι άνθρωποι των μνημονίων.....

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.