Στο All Star Game ο Γιάννης Καστρίτης

Στο All Star Game ο Γιάννης Καστρίτης

Φεβρουάριος 02, 2018 - 21:20
1 σχόλια

Ο Γιάννης Καστρίτης είναι στους εκλεκτούς του κοινού και μετά από ψηφοφορία και θα δώσει το παρών στο Ελληνικό All Star Game που θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Φεβρουαρίου.

Ο Αρκάς προπονητής της Κύμης δεν θα είναι μόνος του από την ομάδα της Χαλκίδας αφού στο All Star Game θα λάβουν μέρος και οι Θάντους ΜακΦάντεν τόσο στον αγώνα των Rising Stars κόντρα στους All Time Stars όσο και στον διαγωνισμό τριπόντων αλλά και ο Μάικλ Κάιζερ.

Πιο συγκεκριμένα ο Γιάννης Καστρίτης επιλέχθηκε να είναι coach και να βρίσκεται στον πάγκο των Rising Stars σε μια ιδιαίτερη προσωπική στιγμή για τον ίδιο μιας και η επιλογή των All Stars έγινε μέσα από ψηφοφορία του κοινού αναγνωρίζοντας έτσι τον Αρκά coach.

Το εφετινό All Star Game είναι σίγουρο ότι θα έχει το δικό του ενδιαφέρον για τους Αρκάδες αφού εκτός του πλούσιου θεάματος που αναμένεται να δούμε θα υπάρχει και ο Γιάννης Καστρίτης.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Μπραβο κοουτς!! Με τα χρονια εχεις βουλωσει πολλα στοματα για το ποσο ικανος και εξελιξιμος εισαι τελικα και ενας απο αυτους ειμαι και εγω.ΕΥΓΕ!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.