Στο 90% η πληρότητα στη Βόρεια Κυνουρία

Στο 90% η πληρότητα στη Βόρεια Κυνουρία

Ιούλιος 13, 2019 - 10:29
0 σχόλια

Αυξημένη είναι η επισκεψιμότητα στη Βόρεια και Νότια Κυνουρία και όπως δείχνουν τα έως τώρα δεδομένα όλο και περισσότερο αναπτύσσεται το τουριστικό προϊόν της περιοχής.

Αν και οι πρόσφατες εκλογές καθυστέρησαν το άνοιγμα της σεζόν , η πληρότητα στη  Βόρεια Κυνουρία και το Παράλιο Άστρος αυτό το Σαββατοκύριακο βρίσκεται στο 90%.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε το ArcadiaPortal.gr με την πολύ δραστήρια πρόεδρο των Ξενοδόχων Ανατολικής Αρκαδίας κυρία Βίβιαν Μανωλέσου μας ενημέρωσε ότι από αυτή την εβδομάδα αναμένεται η αύξηση της κίνησης στην Κυνουρία.

Άγγλοι, Γερμανοί, Ιταλοί, Γάλλοι, Ρώσοι,Ουκρανοί αλλά και Ισραηλινοί, φαίνεται να έχουν ανακαλύψει τις ομορφιές της περιοχής και δηλώνουν ενθουσιασμένοι.

Εκτός από τον ήλιο και τη θάλασσα οι τουρίστες επιλέγουν και τον εναλλακτικό τουρισμό και θέλουν να κάνουν Sailing trips, Fishing Trips, ακόμα και να μπουν σε κανό συνοδευόμενοι από τους σπηλαιολόγους ορειβάτες Κυνουρίας.

Η σοβαρή δουλειά της  Ένωσης Ξενοδόχων Ανατολικής Αρκαδίας φαίνεται να αποδίδει καρπούς, αναφέρει η κυρία Μανωλέσου, τονίζοντας ότι στόχος είναι να γίνουν πράγματα στην περιοχή τόσο φεστιβάλ, όσο και εθιμοτυπικές εορτές που θα προσελκύουν κόσμο όλο τον χρόνο.

Γίνονται προσπάθειες έτσι ώστε η «Κυνουρία» να γίνει Brand name.

«Η περιοχή επιδέχεται ανάπτυξη και οπωσδήποτε η Κυνουρία είναι μια αναδυόμενη αγορά», είπε κλείνοντας.

 


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.