Στο 10ο Διεθνές Φεστιβάλ Γέφυρες προβλήθηκε ο «Σειριακός αριθμός» που γυρίστηκε στην Τρίπολη (pics)

Στο 10ο Διεθνές Φεστιβάλ Γέφυρες προβλήθηκε ο «Σειριακός αριθμός» που γυρίστηκε στην Τρίπολη (pics)

Ιανουάριος 24, 2020 - 18:47
0 σχόλια

Στο 10ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου «Γέφυρες» προβλήθηκεί η ταινία μικρού μήκους «Σειριακός αριθμός» που γυρίστηκε στην Τρίπολη από μια ομάδα ανήσυχων ερασιτεχνών κινηματογραφιστών. Την ταινία παρακολούθησαν όλοι όσοι βρέθηκαν στον χώρο του φεστιβάλ στο Ναύπλιο την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου.

Ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης της ταινίας Κυριάκος Κανέλλος και ο διευθυντής παραγωγής και φωτογραφίας (ανάμεσα σε πολλά άλλα) Γιάννης Αγγελάκος απάντησαν σε ερωτήσεις του κοινού σχετικά με τις δυσκολίες που συνάντησε η ομάδα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας εξαιτίας του μηδενικού μπάτζετ, ενώ απέσπασαν κολακευτικά σχόλια για το γεγονός ότι τόλμησαν να φτιάξουν μια ταινία sci-fi.

Σημειωτέον ότι από τις 20 Ιανουαρίου έως και αύριο 25 του μήνα στο Ναύπλιο προβάλλονται 25 ελληνικές ταινίες μικρού μήκους.

Το σενάριο και η σκηνοθεσία είναι του Κυριάκου Κανέλλου, η παραγωγή, η διεύθυνση φωτογραφίας, τα ειδικά εφέ και πλείστα όσα άλλα του Γιάννη Αγγελάκου, η μουσική του Ηλία Αγγελάκου, ο ήχος του Τάκη Μαντζουράνη, το μακιγιάζ της Νίκης Παπαγεωργίου, κοστούμια Εύα Γαλανιάδη και στην ταινία έπαιξαν οι ηθοποιοί (με τυχαία σειρά): Σοφία Σμυρνιώτη, Ανδρέας Μονοκρούσος, Αντωνία Μπαντούνα, Γιώργος Ηλιόπουλος, Αλίκη Ηλιοπούλου, Βάλια Μαυραϊδοπούλου, Νίκος Καρύγιαννης, Αριάδνη Καλοστύπη, Εύα Γαλανιάδη. Στην παραγωγή βοήθησαν οι Ναταλία Χάβαρη, Γιώργος Κωτσιόπουλος, Ελένη Δουρίδα, Έφη Αγγελάκη, Sofi Proko. Τα εσωτερικά γυρίσματα έγιναν στο Στέκι της Θεατρικής Ομάδας Τρίπολης.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.