Στίβενσον: Είμαστε αουτσάιντερ κόντρα στον Αστέρα

Στίβενσον: Είμαστε αουτσάιντερ κόντρα στον Αστέρα

Ιούλιος 22, 2018 - 21:43
1 σχόλια

Φαβορί έχρισε τον Αστέρα Τρίπολης ο αριστερός μπακ της Χιμπέρνιαν Λούις Στίβενσον σε συνέντευξη του αναφορικά με τα μεταξύ τους παιχνίδια για τον δεύτερο πρκριματικό γύρο του Europa League.

Αναλυτικά όσα είπε ο Λούις Στίβενσον

«Το ελληνικό πρωτάθλημα δεν έχει ξεκινήσει ακόμη και ελπίζω πως αυτό αποτελεί πλεονέκτημα για εμάς. Όταν είχαμε παίξει πριν από μερικά χρόνια με την Μπρόντμπι το πρωτάθλημα τους βρισκόταν σε εξέλιξη και αυτό το γεγονός έκανε την διαφορά.

Θα συναντήσουμε στη ρεβάνς διαφορετικές κλιματολογικές συνθήκες. Είχα ρίξει μια ματιά στη θερμοκρασία και είδα πως στην Αθήνα έχει 35 βαθμούς. Δεν είναι πολύ μακριά το μέρος που θα παίξουμε. Ελπίζω ο σκωτσέζικος καύσωνας που είχαμε να μας βοηθήσει.

Οι Έλληνες δείχνουν καλοί στην Ευρώπη πρέπει να εκμεταλλεύεσαι κάθε πλεονέκτημα που μπορείς. Θα είναι δύσκολο όμως έχουμε αποκτήσει ευρωπαϊκή εμπειρία.

Θα είμαστε το αουτσάιντερ κόντρα στον Αστέρας, όμως διατηρούμε τον ίδιο πυρήνα με την ομάδα που είχε αντιμετωπίσει την Μπρόντμπι και ελπίζω πως θα το χρησιμοποιήσουμε αυτό ως πλεονέκτημα.

Είναι εντελώς διαφορετικό πράγμα η Ευρώπη. Στη Σκωτία παίζεις με τις ίδιες ομάδες και τους ίδιους παίκτες τέσσερις φορές σε μια σεζόν και συνηθίζεις σε αυτό. Η Ευρώπη είναι εντελώς διαφορετική. Πιστεύω θα λάβουμε πληροφορίες για τους παίκτες που θα αντιμετωπίσουμε από τον Αστέρα».

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.