Στις πληγείσες περιοχές της Τεγέας το κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας (pics,vid)

Στις πληγείσες περιοχές της Τεγέας το κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας (pics,vid)

Ιούνιος 28, 2016 - 17:48
2 σχόλια

«Να επισπευτούν οι διαδικασίες αποκατάστασης των ζημιών»

Το  κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας αμέσως μετά την επίσκεψη του στον Δήμο Μεγαλόπολης επισκέφτηκε και τον Δήμο Τρίπολης και πιο συγκεκριμένα τις πληγείσες περιοχές της Τεγέας.

Οι βουλευτές αλλά και τα υπόλοιπα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας επισκέφθηκαν αρχικά το Δημαρχείο Τεγέας όπου εκεί τους περίμενε ο Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής, ο τέως Δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης, Δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, πρόεδροι τοπικών κοινοτήτων αλλά και εκπρόσωποι αγροτικών φορέων.

Ο Δήμαρχος Τρίπολης ενημέρωσε τους εκπροσώπους του κλιμακίου της Νέας Δημοκρατίας για το τι άφησε πίσω της η μεγάλη κακοκαιρία που χτύπησε την περιοχή αλλά και για τις προσπάθειες που κατέβαλε ο Δήμος Τρίπολης κάνοντας παράλληλα αναφορά και στις πολλές ζημίες του πρωτογενή τομέα ζητώντας την άμεση ενεργοποίηση όλων για μπορέσουν να βοηθήσουν και να αποκαταστήσουν άμεσα τους ανθρώπους που έχουν υποστεί καταστροφές στις καλλιέργειες τους.

Οι επικεφαλής του κλιμακίου Κώστας Καραμανλής και Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου δήλωσαν την αμέριστη συμπαράσταση τους στους πληγέντες τονίζοντας πως από την πλευρά της θεσμικά η αξιωματική αντιπολίτευση θα πιέσει όσο γίνεται την κυβέρνηση για να επισπευτούν οι διαδικασίες για την άμεση αποκατάσταση αλλά και αποζημίωση των ανθρώπων που έχασαν τις περιουσίες τους.  Επίσης ανέφεραν ότι θα χρηστεί συνεργασία από όλες τις πλευρές (Δήμους, Περιφέρεια, Πολιτεία, αρμόδιες υπηρεσίες, κεντρική διοίκηση) για να μπορέσει να υπάρξει λύση στο μεγάλο αυτό πρόβλημα που προέκυψε στην περιοχή τόσο στο κομμάτι των υποδομών όσο και σε αυτό των αγροτικών παραγωγών που χάθηκαν.

Ο βουλευτής Αρκαδίας της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Βλάσσης τόνισε πως προέχει η καταγραφή των ζημιών για την γρήγορη αντιμέτρηση των προβλημάτων στους πληγέντες Αρκάδες ενώ αναφέρθηκε και στο Ευρωπαϊκό ταμείο φυσικών καταστροφών όπου μαζί με την Ευρωβουλευτή Μαρία Σπυράκη έχουν καταθέσει σχετική ερώτηση σχετικά με το θέμα των αποζημιώσεων.

Στην συνέχεια μίλησαν παραγωγικοί φορείς αλλά και πρόεδροι τοπικών κοινοτήτων τόσο για το μέγεθος της καταστροφής αλλά και τα όσα έζησαν το Σάββατο (25/6) με την καταρρακτώδη βροχή στέλνοντας το μήνυμα για ενεργοποίηση της πολιτείας έτσι ώστε να τους βοηθήσει αυτή την δύσκολη στιγμή.

Στην συνέχεια ακολούθησε περιοδεία στην Δημοτική κοινότητα Γαρέας αλλά και στην Δημοτική κοινότητα Στενού για να δουν από κοντά ένα μέρος από το μέγεθος των ζημιών που άφησε πίσω της η καταιγίδα.

Video: 

Arcadia Portal.gr «Να επισπευτούν οι διαδικασίες αποκατάστασης των ζημιών»


2 Σχόλια

Ο νέος Κραμανλής που επεσκέφθη τα χωριά για να τα σώσει να μας δώσει το βιογραφικό του να δούμε που έχει δουλέψει.Τουλάχιστον ο Βλάσης είναι πανεπιστημιακός και έχει καριέρα.Φτάνει δεν θέλουμε άλλους Καραμανλήδες.

ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΣ,ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ Ο κ.ΒΛΑΣΗΣ.ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΝΕΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΛΕΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.