Στις λαϊκές αγορές της Τρίπολης και στα χωριά του Κορυθίου βρέθηκε ο Νίκος Τσιαμούλος (pics)

Στις λαϊκές αγορές της Τρίπολης και στα χωριά του Κορυθίου βρέθηκε ο Νίκος Τσιαμούλος (pics)

Μάιος 20, 2019 - 09:28
5 σχόλια

Το πρωί του Σαββάτου μαζί με υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους της παράταξης «Τρίπολη – Αλλάζουμε τα δεδομένα», επισκέφθηκα τις λαϊκές αγορές στην Μαινάλου και στην πλατεία Βαλτετσίου.

Στη συνέχεια της πρωινής μας βόλτας επισκέφθηκα τα εμπορικά καταστήματα της οδού Ουάσιγκτον και διαπίστωσα με λύπη, ότι ένας από τους παλαιότερους και πολυσύχναστους εμπορικούς δρόμους της πόλης μας, έχει ερημώσει. Αρκετά καταστήματα παραμένουν ξενοίκιαστα και πολλά από αυτά που υπήρχαν έχουν κλείσει μη αντέχοντας την πεσμένη αγοραστική κίνηση που επέφερε η οικονομική κρίση.

Το απόγευμα συνέχισα την περιοδεία μου επισκεπτόμενος τα χωριά της Δημοτικής Ενότητας Κορυθίου, Ζευγολατιό, Νεοχώρι, Στενό, Αγιωργήτικα, Παρθένι και Ελαιοχώρι. Πέρασα από τις πλατείες των χωριών, επισκέφθηκα τα καφενεία και συνομίλησα με τους κατοίκους. Τους παρουσίασα το πρόγραμμα δράσεων μας και αντάλλαξα μαζί τους απόψεις και προτάσεις για τη λύση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει το κάθε χωριό.

Περιοχή συνημαι προτάσεις για τη λύση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει το κάθε χωριό.

Με εκτίμηση

Γραφείο Παράταξης "Τρίπολη - Αλλάζουμε τα δεδομένα"


5 Σχόλια

Το Λαϊκό παιδί θα πήγαινε στις λαϊκές , ο Κώστας μόνο super Market είναι από Παρίσι ,που δεν ξέρει να ξεχωρίζει την μάπα από το μαρούλι

Είναι ότι χειρότερο να έχουν εξαπλώσει τα τρολλ δυο υποψήφιοι της αντιπολίτευσης προσδοκώντας για την Δημαρχία να γράφουν κάτι καλό ώστε να απαντήσουν αρνητικά από κάτω ώστε να προκαλέσουν γέλιο στους αναγνώστες.

@19:43 έλα πες την αλήθεια. Ούτε κι εσύ ο ίδιος δεν κατάλαβες τι ήθελες να γράψεις. Νόημα μηδέν!

Δεν χρειάζεται να γράψει κάποιος βλακείες για να βγουν συμπεράσματα για τον Κ. Τσιαμούλο, το debate που πήρε μέρος έδειξε πολλά.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.