Στις φυλακές Τρίπολης ο παιδόφιλος ναυαγοσώστης

Στις φυλακές Τρίπολης ο παιδόφιλος ναυαγοσώστης

Μάιος 27, 2015 - 18:26
1 σχόλια

Σε πρόβλημα στυτικής δυσλειτουργίας αποδίδει το «πάθος» του

Την Τετάρτη 27 Μαΐου απολογήθηκε ενώπιον του 22ου ανακριτή ο Ιωάννης Δούρος, ο 49χρονος ναυαγοσώστης ο οποίος συνεχώς παρακολουθούσε μικρά παιδιά και τα κατέγραφε με μια βιντεοκάμερα που είχε μονίμως στα χέρια του.

Κατά την απολογία του, ισχυρίστηκε ότι ποτέ δεν έχει αγγίξει παιδί, και ότι οι σκηνές που είναι καταγραμμένες στη βιντεοκάμερά του προέρχονται από το Διαδίκτυο. Ακόμη, ισχυρίστηκε ότι το το «πάθος» του, όπως είπε, είναι απόρροια στυτικής δυσλειτουργίας, η οποία προέκυψε ύστερα από μια επέμβαση προστατεκτομής στην οποία είχε υποβληθεί. Μάλιστα, δεν δίστασε να πει ότι το πάθος αυτό τού δημιουργήθηκε από το γεγονός ότι δεν μπορεί να συνευρεθεί με γυναίκες, ενώ ζήτησε συγγνώμη.

Ύστερα από την απολογία του, ο Ιωάννης Δούρος μεταφέρθηκε στις φυλακές Τρίπολης.

Στο σπίτι του βρέθηκε ένας υπολογιστής με πορνογραφικό υλικό ανηλίκων, μια κάμερα χειρός, ένα ζευγάρι γυαλιά με ενσωματωμένη κάμερα, τρεις σκληροί δίσκοι και 165 ψηφιακοί δίσκοι με υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν βρεθεί 11 φωτογραφίες, μία εκ των οποίων απεικονίζει ένα παιδί με τους γονείς του σε πλαζ στη Βουλιαγμένη, δύο φωτογραφίες με ένα γυμνό παιδί, μία φωτογραφία όπου ενήλικος ασελγεί σε ανήλικο. Κατά την απολογία του, ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ότι τα έχει «κατεβάσει» από το Διαδίκτυο.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.