Στις φυλακές Τρίπολης ο «δράκος του Αμαρουσίου» (vid)

Στις φυλακές Τρίπολης ο «δράκος του Αμαρουσίου» (vid)

Μάιος 30, 2016 - 12:28
0 σχόλια

Ο επονομαζόμενος «δράκος του Αμαρουσίου», ο 30χρονος που κατηγορείται για έξι απόπειρες βιασμού σε βάρος γυναικών στο Μαρούσι Αττικής, ο οποίος συνελήφθη από την Αστυνομία χάρις στις καταγγελίες των γυναικών που σώθηκαν από τις επιθέσεις του, θα οδηγηθεί αρχικά στο Ψυχιατρείο των Φυλακών Κορυδαλλού και στη συνέχεια στις φυλακές Τριπόλεως, σύμφωνα με δηλώσεις του δικηγόρου του.

Ο 30χρονος με απόφαση του 27ου τακτικού ανακριτή και τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα οδηγείται στη φυλακή με τις κατηγορίες της απόπειρας βιασμού κατά συρροή και της παράνομης οπλοκατοχής.

Εν τω μεταξύ, ο 30χρονος φέρεται ότι κατά την ανάκρισή του δήλωσε ότι ήθελε «να μειώσει το γυναικείο φύλλο», ενώ επικαλέστηκε ερωτική απογοήτευση για τις πράξεις του. Παράλληλα, ο δικηγόρος του υποστήριξε ότι ο πελάτης του, ο οποίος παραδέχτηκε τις έξι απόπειρες βιασμού, δεν είναι ο «δράκος», για τον οποίον είπε ότι ακόμα κυκλοφορεί ελεύθερος, ενώ υπογράμμισε ότι ο πελάτης του ουδεμία σχέση έχει με τον φόνο της 69χρονης Ελευθερίας Αγραφιώτη σε γκαράζ σουπερμάρκετ, το πτώμα της οποίας βρέθηκλε σε κατάσταση προχωρημένης σήψης.

Ειδήσεις: 
Video: 

Μαρτυρία για "δράκο"

Προφυλακίστηκε ο δράκος Αμαρουσίου


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.