Στις ειδήσεις του Ant1 η κτηνωδία με τις θανατώσεις των αδέσποτων (vid)

Στις ειδήσεις του Ant1 η κτηνωδία με τις θανατώσεις των αδέσποτων (vid)

Μάιος 13, 2019 - 00:28
10 σχόλια

Ο Πολιτιστικός Φιλοζωικός Σύλλογος Τρίπολης ανέφερε μέσα από την σελίδα του: Η πόλη μας στο προσκήνιο της επικαιρότητας για ακόμα μια φορά ....Δυστυχώς όχι για τα κάλλη της και τον πολιτισμό της, αλλά για τον θάνατο που σκορπίστηκε στα ποιο ανυπεράσπιστα πλάσματα της...

Ειδήσεις: 

10 Σχόλια

Έργο Παυλή για να ρυθμίσει τον πληθυσμό των αδέσποτων. Κατά τα άλλα, μας τα έχει ζαλίσει ότι είναι έτοιμο εκείνο το ρημάδι το "ενδιαίτημα" για τα αδέσποτα και με τη συχνότητα που τα ξεπαστρεύει θα πάμε να μείνουμε εμείς μέσα στο τέλος, αφού δεν θα υπάρχει αδέσποτο ούτε για δείγμα..

Ας βγει τώρα ο Θεοδωρακόπουλος να πει ότι μετά τον Τέλλογλου φταίει ο ΑΝΤ1. Στο ενδιαίτημα που "υλοποιείται" στο φυλλάδιο του Παυλή δεν έχει μπει ούτε πρόκα.

Άλλη μια φορά που επί δημαρχείας Παυλή γινόμαστε ρόμπα Πανελληνίως...

Ε βέβαια, έφθασε η φήμη μας με τα κωλόσκυλα στο πανελλήνιο. Μπράβο μας. Πουθενά σε άλλη πόλη δεν γίνεται αυτό το κακό.

Εσείς οι φιλόζωοι να τα μαζέψετε τα αδέσποτα σπίτι σας ή όπου αλλού θέλετε για να μην είναι αδέσποτα, γιατί εμένα μέσα στην πυλωτή της πολυκατοικίας που είχα παρκαρισμένο το αμάξι μου έκαναν ζημιά στο αυτοκίνητο με γρατζουνιές και βαθουλώματα , εκτός και αν θέλετε εσείς φιλόζωοι να μου πληρώσετε τη ζημιά!!

@11:40 να ενημερώσεις τον συνήγορο του πολίτη σχετικά στο synigoros.gr και με αποδείξεις για τις ζημιές να κάνεις σχετική καταγγελία ώστε να αναλάβει ο Δήμος τις ευθύνες του

Ναι και θα βγάλω άκρη με το δήμο και με τις εκλογές που θα γίνουν τώρα και αν αλλάξει χέρια ο Δήμος μπορεί να βγει απάντηση σε καμία 20αρια χρόνια! Το θέμα είναι να δωθεί λύση να τελειώνεις γιατί αν ξαναγίνει τέτοια ζημιά δεν ξέρω και εγώ τι θα κάνω μετά!

11:40 Η κλασική μακακία που λένε όλοι όσοι πανύβλακες δεν έχουν να κάνουν σοβαρή πρόταση για τα αδέσποτα: "Πάρτε τα στο σπίτι σας". Όσο για το αυτοκίνητό σου, μάλλον κατάλαβαν πόσο μακάκας είσαι, γι' αυτό σου έκαναν γρατζουνιές και βαθουλώματα. Τα βαθουλώματα πάντως μάλλον τις έκαναν τα αδέσποτα από κουτουλιές, γιατί είναι τρελαμένα. Τη ζημιά πανύβλακα να πας να στην πληρώσει ο Παυλής και η δημοτική του αρχή που είναι και οι υπεύθυνοι να κατασκευάσουν το καταφύγιο

Δεν είμαι εκλεγμένος στο δήμο να κάνω πρόταση εσυ ρε μακακα κάνε πρόταση να μας πεις έξυπνε! Για κοιτά πως μιλάς γιατί η λέξη μαλακας είναι λίγη να σε περιγράψει !! Έλα εσυ να πληρώσεις τη ζημιά ναι εύχομαι να το κάνουν σε εσένα να δω μετά τι θα πεις! Πανιβλακας είσαι που θα έχεις κάνε σκύλο για τη μόδα των σοσιαλ και για να βγάλεις γκομενα!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.