Στις 4/12 η συζήτηση στο ΣτΕ για Μπούρα – Παπαδόπουλο

Στις 4/12 η συζήτηση στο ΣτΕ για Μπούρα – Παπαδόπουλο

Δεκέμβριος 01, 2014 - 09:46
0 σχόλια

Σε λίγες ημέρες θα γίνει η εκδίκαση της προσφυγής του Παναγιώτη Μπούρα στο Συμβούλιο της Επικρατείας .  Υπενθυμίζουμε ότι πρόκειται για την προσφυγή κατά της απόφασης του τριμελούς διοικητικού Πρωτοδικείου Τρίπολης που δεν δέχτηκε την ένσταση του πρώην Δημάρχου Μεγαλόπολης κατά του αποτελέσματος των Δημοτικών εκλογών του Μαΐου.

Η  εκδίκαση μάλλον έχει οριστεί να γίνει την Πέμπτη  4 Δεκεμβρίου , ανήμερα της εορτής της Αγίας Βαρβάρας, προστάτιδας του Πυροβολικού !

Δείτε παρακάτω τον σχετικό πίνακα με την ανακοίνωση των υποθέσεων που θα συζητηθούν την συγκεκριμένη ημέρα, η υπόθεση που αφορά τον Δήμο Μεγαλόπολης είναι η υπ΄Αρ. Κατ Ε3301/2014 και είναι τρίτη κατά σειρά και ακολουθούν βέβαια και άλλες , στο σύνολο 8.

Στο πενταμελές  τμήμα που ασχολείται με τα εκλογικά θέματα θα ξεκινήσει λοιπόν η συζήτηση αλλά κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει πότε θα εκδοθεί απόφαση. Σίγουρα πάντως δεν θα βγει τώρα.

Από το http://kafeneio-megalopolis.gr


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.